Tämänkertaisena ylläpidon haastepostauksen aiheena on, kuten otsikossakin jo lukee, kalenterivuosi 2021 ja odotukset sen suhteen.

Itselläni tämä vuosi on käynnistynyt kalentereiden osalta erilaisissa merkeissä, sillä hankin jo viime vuoden lokakuussa itselleni Hobonichi Mega Weeksin, eli tuttavallisemmin Hobon. Virallisesti Hobon viikkoaukeamat alkoivat viikosta 49, mutta olin niin innoissani, että otin varaslähdön ja tein muistiinpanosivuille marraskuun kuukausinäkymän sekä viikkoaukeamat 44 – 48. Olen siis tätä postausta kirjoittaessani käyttänyt Hoboa kolme kuukautta ja tykännyt siitä ihan valtavasti.

Ostin pari vuotta sitten Ajaston Arkin, kun se julkaistiin harmaan värisenä. Valitettavasti Ark ei kuitenkaan jostain syystä päässyt tuolloin arvoiseensa käyttöön, mutta nyt sekin asia korjaantui. Ark on kuin luotu Hoboa varten, sillä sen vahvat tekonahkaiset kannet suojaavat Hoboa kolhuilta käsilaukussa.

Työkalenterina minulla on RCK Kalentereiden peruskalenteri. Olen liimannut kantta koristamaan kiiltävän hologrammitarran. Kalenteriin kirjaan kaikki töihin liittyvät asiat.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä tämän vuoden kalentereista on Ajaston Project365. Viime vuoden kalenterin esittely löytyy täältä. Ostin tämän vuoden kalenterin pelkästään sen ihanien kansien vuoksi. Koskaan aikaisemmin eivät minkään kalenterin kannet ole vaikuttaneet minuun niin vahvasti kuin juuri kyseisen kalenterin. Koska Project365 on turhan jykevä kuljetettavaksi aina mukana, on se minulla kotikalenterina; siis päiväkirjana ja muistojen tallennus eli memory keeping -kalenterina.

Kaikki aiheeseen liittyvät ylläpidon haastepostaukset löydät täältä.

-Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *