Kaupallinen yhteistyö / Katja Annika

Sain muutama tovi sitten esittelyä varten kauniin pinon tarroja itselleni uudelta, yhden naisen kalenteriharrastukseen tarkoitettuihin tuotteisiin erikoistuneelta pienyritykseltä. Katja Annikan itse suunnittelemat tarrat ja muut löydät tämän linkin takaa. On aina yhtä ihanaa päästä tutustumaan pienyrittäjien valikoimiin, ja tälläkään kerralla en joutunut pettymään!

Katja Annikalta löytyy miellyttävä valikoima sekä koristekäyttöisiä deco-tarroja, kuten myös päivän menoja ja toimintoja varten funktionaalisia arkkeja. Saamissani tarroissa oli hyvä määrä molempia, ja laatu näissä yllätti hyvin positiivisesti. Tarrat on printattu erittäin korkealaatuiselle paperille, ja niiden liima antaa mahdollisuuden liikutella tarroja vielä liimaamisen jälkeen hetken aikaa. Harvemmin olen itse tullut hommanneeksi tällaisia ”vahinkovarmoja” tarroja, joten näistä löytynyt ominaisuus oli kyllä erittäin mieleinen.

Tykkään tarrojen simppelistä, mutta samalla näyttävästä ulkomuodosta. Värimaailmat ovat seesteisiä, ja mustan värin ja tiettyjen fonttien käyttö tuo sopivaa särmää arkkeihin. Erityisesti nämä mustavalkoiset Arjen asiat -tarrat jäävät ehdottomasti käyttöön muillekin sivuille. Suomeksi tehdyt merkinnät istuvat myös monen kalenteriharrastajan sivuille varmasti paremmin, kuin esimerkiksi englanninkieliset tekstit.

Parasta juuri nyt -listatarrat olivat kuin tehty Microni sivuille, ja näillä on helppo seurata omia kiinnostuksenkohteita ja ajatuksia vaikka kerran kuukaudessa. Valmiiksi printattujen tuotteiden lisäksi Katja Annikan valikoimasta löytyy myös itse tulostettavia, PDF-tiedostoina toimitettavia juttuja, joihin kannattaa myös tutustua!

Ihanaa perjantaita kaikille!

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *