Voihan työhuone! -postaus julkaistiin heinäkuussa 2020. Siinä toin julki häpeäni työhuonekaaoksesta. Lupasin pitää teidät ajan tasalla tilanteesta, joten tässä se tulee.

Syksy oli kiireinen. Esikoinen aloitti koulutiensä, minä palasin työhön 8 kuukauden sairasloman jälkeen ja kotiin saapui ikkunaremontti. Ikkunaremontin tieltä oli saatava työhuone tyhjäksi, kun ikkunoiden edessä piti olla 1,5 metriä tyhjää tilaa työmiehille. Niin kuin sanotaan, pakko on paras muusa, ainakin minulle. Äkkiä loput tavarat laatikoihin.

Tein miehelleni yllätyksen ja eräs ilta yläkerran aula oli täynnä laatikoita, jotka hän saisi kantaa alakertaan. Jalkani ovat vielä sen verran huonona, etten uskalla urakoida moista. Onneksi mies jaksaa auttaa. Loppujen lopuksi olohuoneen sohvan taakse seinän vierustaan nousi reilusti yli 30 laatikkoa ja pussukkaa täynnä askartelutarvikkeita sekä kankaita. Apua! Ikkunaremontti on kestänyt kestämistään, eikä laatikoita ole vieläkään purettu. Odotamme edelleen kolmea uutta ikkunaa, ennen kuin mahdolliset askartelukaapit nousevat päämakuuhuoneeseen. Lapset ovat kuitenkin saaneet luvatut omat ihanat huoneensa, ja tyttärelle maalattiin toiveiden mukainen pinkki huone.

Edelleen apunani on olohuoneessa Ikean pyörillä kulkeva hittikärry, ja tuunailen olohuoneen pöydällä. Tulostin joutui joulun tieltä yläkertaan, mutta työvalo tuli olohuoneeseen valaisemaan pimeitä päiviä. Otetaanko tavoitteeksi, että kesäksi saada teille kolmas ja viimeinen postaus aiheesta? Jos silloin viimeistään olisi taivaankappaleet ja fengshui kohdillaan. Toivossa on hyvä elää, eikö, heh.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille – Linksu

1 Comment on Mitä kuuluu työhuoneelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *