Postauksessa näkyvä muistikirja on saatu yhteistyössä Ainoan kanssa.

Julkaisen tänä vuonna kerran kuukaudessa postauksen Aura notebook -tuotteisiin liittyen. Tällä kertaa keskityn Aura Notebook A5 Monochrome slim -muistikirjaan. Sen kannet ovat silkkisen pehmeät soft-touch -laminoidut ja unohduinkin erittäin pitkäksi aikaa vaan silittelemään kansia.

Tutustuessani muistikirjaan yllätyin siitä, miten paksut sivut siinä on. Sivut ovat todella laadukasta 150g päällystämätöntä paperia, joissa jokaisessa on erilainen harmaasävyinen väriliukupainatus. Itse tykkään todella paljon muistikirjan sivujen värimaailmasta.

Olin jo päättänyt, että tekisin muistikirjasta kokonaan mustavalkoisen. Lopulta, kun olin pohtinut asiaa tarkemmin, päätin kuitenkin luopua suunnitelmasta. Mielestäni pastellin sävyt ovat juuri omiaan tuomaan väriä ja piristystä harmaasävyisen muistikirjan sivuille.

Etsin varastoistani ensimmäiset hempeän vaaleanpunaiset washiteipit ja pastellinsävyiset korostuskynät, jotka voisivat sopia sivujen koristeluun. Ihan sattumalta(ko?) kirjanmerkki ja sakset ovat samaa värimaailmaa. No, niin tai näin, joka tapauksessa tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan, mitä kaikkea haluan muistikirjaani tallentaa.

1 Comment on Piia ja Aura – Monochrome

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *