Kalenterimanian ylläpito kasvoi kolmella uudella henkilöllä tammikuun lopulla ja sain kunnian olla yksi heistä. Nyt on minun vuoroni hieman esitellä, kuka olen.

Hei kaikki! Mielettömän upeaa päästä uudeksi palaseksi Kalenterimanian ylläpitotiimiä! 

Olen Taru ja asun tällä hetkellä Turun vieressä Kaarinassa. Alunperin olen kotoisin Joutsenosta josta muutin tänne Varsinais-Suomeen opiskelemaan muotoilua vuonna 2012. Kun eräältä opiskelijaristeilyltä löysin nykyisen aviomieheni taisi varsinais-suomalaisuudesta tulla minun kohdallani lopullista. Kalenterijuttujen lisäksi, harrastan paljon urheilua (lähinnä lenkkeilyä, juoksemista ja pyöräilyä), lukemista, pelaamista ja kirpputoreja. Niin kirjoissa kuin peleissä uppoudun mielelläni fantasia- ja scifimaailmoihin. 

Kalenterimania tuli minulle tutuksi keväällä 2016 kaverin toimesta, joka sanoi minulle, että minun on “pakko” liittyä Kalenterimania Facebook -ryhmään. Olin aluksi hieman skeptinen “mitä? minä? kalentereita?”. Heti kun aloin selaamaan ryhmää tajusin, että minun on pakko aloittaa itse kalenterin tekeminen. Silloisena opiskelijana päätin, että tuohon DIY kalenteriin (jonka myöhemmin tajusin, että tätä kutsutaan Bullet Journaliksi) en mitään hankkisi uutena. Minulla oli jo kotona esimerkiksi piirtämis harrastuksen takia paljon erilaisia kyniä. Kaivelin kaikki mahdolliset kaappini läpi ja löysin täydellisen aloituspakkauksen Bullet Journalin tekoon; vanhan muistikirjan, lehtileikkeitä, värityskirjan sivuja yms. 

Sen jälkeen olenkin enimmäkseen tehnyt Bullet Journalia. Välillä olen hairahtanut esimerkiksi Traveler’s Notebookiin, Happy Planner Miniin ja rengasplannereihin, mutta nyt olen taas palannut Bullet Journalin eli bujoilun pariin. Tällä hetkellä minulla on bujona Leuchtturmin A5-kokoinen muistikirja sävyssä “Port Red”. Lisäksi minulla on myös kirjabujo, joka on hyvin lähellä lukupäiväkirjaa sekä minulla on lukuisia Art Journaleita

Olen aina tehnyt kaikkea käsilläni: maalannut, ommellut, askarrellut jne! Niinpä tämä kalenteriharrastus sopii minulle kuin nenä päähän, kun se kokoaa niin monia taitojani yksien kansien väliin. Sanoisin, että mun Bullet Journal on enemmän visuaalinen muistojen keräyspaikka, kuin tehokas työkalu. 

Kuvailisin mun omaa tyyliä aika runsaaksi ja värikkääksi. Käytän todella paljon vesivärejä sivujen pohjissa. Rakastan sitä, että muistikirjasta muotoutuu sen täyttyessä paksu pullukka, joka on täynnä ihania kuvia ja muistoja. 

Kalenterimania on ollut mulle todella tärkeä yhteisö ihan tuolta 2016 alkaen. Olen osallistunut erittäin moniin miitteihin ja sitä kautta tutustunut mielettömän upeisiin ihmisiin.Olen löytänyt jopa yhden parhaista ystävistäni Kalenterimanian kautta! Odottelen jo kovasti, että pääsisin näkemään kaikkia ihania manialaisia! 

Mun mielestä just tää tiivis yhteisö on kalenteriharrastuksessa se juttu. Me jaetaan toisillemme hyviä ideoita ja inspiroidutaan toisistamme. Minusta on ihana olla palanen Kalenterimania -yhteisöä!

-Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *