Tuotteet on saatu kaupallisessa yhteistyössä Anun Putiikit kanssa.

Kevään aikana Kalenterimania on saanut tehdä monta uutta yhteistyötä, ja minulle valikoitui ihana Anun Putiikit. Itse en ollut kuin vilkaissut aiemmin nettisivuja, mutta nyt yhteistyön myötä perehdyin nettisivuihin paremmin ja sieltähän löytyy vaikka mitä.

Avasin kaksi kirjekuorta ryhmän puolella livessä, joissa toisessa oli muistikirja ja toisessa materiaaleja tuunaukseen. Muistikirja on Kasvustoorin Innostava muistikirja ajanhallintaan, jonka tarkoitus on auttaa tavoitteiden suunnittelussa ja saada ne toteutettua. Muistikirjaa voi käyttää kalenterin kaverina to do -listojen tekoon ja muistiinpanotilana, jota onkin kirjasessa paljon. Ihana kuvitus ja kannustavat tsemppitekstit kruunaavat muistikirjan.

Toisesta kuoresta paljastui paljon erilaisia tarra-arkkeja, Junk Journal koristelusetti ja laminoitua paperia. Paperi on ihanan vaaleanpunainen, pilkullinen ja sileäpintainen. Tuntuu vahvalle ja sopisi vaikka vihkojen kansiksi ja välilehdeksi. Koristelusetissä oli kuusi paperiarkkia, joissa toistuivat kesäiset kuvat perhosista kuumailmapalloihin ja kukkasiin. Oli koristepaperia, joiden toisella puolella oli sivumerkillisiä (tabi) välilehtiä, minikirjekuorimalleja sekä lausahduksia englanniksi ja puolaksi. Taskuja leikattavaksi, pakettikortteja, viirejä, koristetikettejä, bingoja sekä tabeja. Todella monipuolinen ja ihanan kesäinen.

Tarra-arkkeja löytyi useampi. Keltaisessa ja vireässä oli yksittäisiä sanoja ja tsemppaavia pieniä lauseita, kuten: Juhlat, Treffit, Vapaapäivä, Ystävä, Rakas, Ole onnellinen, Kaikki on mahdollista, Anna rakkauden täyttää elämäsi. Pääsiäiseen liittyviä arkkeja oli kaksi erilaista ja eriväristä. Iloitsin suuresti, koska minulla ei ole yhtään pääsiäisaiheista tarraa ja sehän on kohta jo ovella. Yhdessä arkissa oli ihania kesäisiä ja mökkeilyyn sopivia tarroja, joista lemppariksi nousi ehdottomasti metsämansikat heinänkorressa, kuin muistot lapsuudesta. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, sininen arkki kahdeksalla boksilla sisältäen tsemppilauseita.

Kiitos Anun Putiikit mahtavasta paketista, ihanasti tuotteet kulkee teemoissaan pääsiäisen kautta kesää kohden. Näillä on hyvä alkaa koristelemaan muistikirjaa, josta kirjoitankin teille vielä toisen postauksen kuukauden päästä. Pysykää siis kuulolla. Ryhmässä paljastetaan tänään myös yllätys.

Aurinkoisia kevätpäiviä – Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *