Kaupallinen yhteistyö Kuldlelu

Hellurei! Sain kunnian päästä tutustumaan itselleni täysin uuden putiikin, Kuldlelun, valikoimaan. Kuldlelu on Etsy-pohjainen verkkokauppa, joka keskittyy pääasiassa japanilaisiin paperituotteisiin. Tässä postauksessa kerron pääpiirteittäin, mitä jättimäinen yhteistyöpakettini sisälsi – kurkkaa tästä live, jonka pidin Kalenterimanian fb-ryhmässä – ja tulevaisuudessa saatte kuulla vielä vähän lisää näistä tuotteista postausten muodossa!

Pakettini sisälsi toinen toistaan upeampia washiteippejä sekä niiden sampleja eli mallirullia. Nämä kyseiset samplet ovat keskimäärin 90 sentin pätkiä tavallista leveämmistä teipeistä, josta voi esimerkiksi leikata haluamansa kuvan helposti irti. Teippejä puodista löytyy lähes 300, joten olen ihan tyytyväinen, etten joutunut itse päättämään, mitä minulle lähetetään…

Jos ei koko laatikollinen tavaraa hengästyttänyt minua, erikoismaininnan saavat nämä pienet, suloiset MU Lifestylen leimasimet. En yleensä innostu leimailusta, mutta tämä paketti sisälsi niin hauskoja leimasimia ja leimasinmusteen, että lähiaikoina on tartuttava toimeen! Siitä saatte varmasti kuulla vielä lisää.

Kuldlelun valikoimiin kuuluu myös erilaisia kirjepaperisettejä, jotka saivat minut matkustamaan ajassa taaksepäin aikaan, jolloin Tiimari oli vielä olemassa, ja sen hyllyt pursusivat erilaisia kirjepaperisettejä kirjekuorineen. Olin silloin ala-asteikäinen ja haaveilin kirjekavereista. En tänä päivänäkään ole kova kynäniekka mitä tulee kirjeiden kirjoittamiseen, mutta keksin kyllä ideoita papereille! Ehkä joku kirjekin pitää tässä kevään aikana lähettää. Valikoimista löytyy myös söpöjä postikortteja, esimerkiksi Who mails-kortteja, joiden mukana tulee pieni esite kaupungista, josta kortin kuva on. Lisäksi pakettini sisälsi kaupasta löytyviä toinen toistaan suloisempia muistilappuja ja esimerkiksi etikettitarroja!

Ehdottomana kirsikkana tämän kakun päällä oli suunnattoman suuri määrä raaputuskuvia, joita olen jo muutamasti testaillut viikkovihkoni sivuille. Raaputuskuvien mukana tuli kauniisti muotoiltu puinen väline, jolla rapsuttaa kuvat haluamalleen pinnalle. Olen kertakaikkisen ihastunut näihin arkkeihin, ja tulen käyttämään niitä aukeamalta toiseen takuuvarmasti. Esimerkiksi tämä kuu- ja perhosaiheinen arkki on jo tätä kirjottaessa kulunut lähes loppuun. Aiheita näihin on vaikka millä mitalla ja olen todella mieltynyt kasvi- ja kuuaiheisiin, joita nämä pursuavat.

Vilautin koko laatikon tuotteet vielä erikseen YouTube-videolla. Minulla on edessäni näiden ihanien tuotteiden täyttämä kevät, joten pysykää kuulolla!

Terkuin, Suvi

1 Comment on Esittelyssä – Kuldlelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *