Postaus on toteutettu yhteistyössä Sannin Helmi kanssa

Sain kunnian tehdä yhteistyöpostauksen Sannin Helmi -nimisen yrityksen kanssa, jonka verkkokaupasta löytyy laaja valikoima niin kalenterituunaukseen kuin muuhunkin askarteluun sopivia tuotteita. Sanni oli lähettänyt kirjekuoressa erilaisia tarroja tutustuttavakseni. Kalenterimanian Facebook -ryhmästä löydät kirjekuoren avaamisesta livetaltioinnin tallennettuna, sen katsomalla pääset ihastelemaan tarroja vielä lisää.

Ihana Yrmy-nalle seikkailee tarra-arkeissa milloin missäkin puuhassa. Mikäs sen suomalaisempaa kuin saunominen, ja tokihan myös Yrmy tykkää saunoa. Lisäksi löytyy erilaisiin kotitaloustöihin kuten siivoukseen ja pyykinpesuun omia tarroja.

Kukkien kastelusta ja roskien viemisestä muistuttavat tarrat toimivat hyvänä kannustimena hoitaa myös ne vähän tylsemmät kotityöt.

Mikäs sen osuvampi yllätys lukutoukalle kuin lukemiseen kirjatarrat. Olen todella otettu siitä, miten minulle sopivia tarroja Sanni oli valinnut. Nämä kirjatarrat tulevat koristelemaan sekä luettujen että luettavien kirjojen listoja kalenterissani.

Maaliskuuta kun eletään, on ilmassa jo selvästi kevään tuntua. Myös kalenterissa näkyy kevät: ihanan pastellinsävyisten kukkien myötä voi toivottaa auringonpaisteen ja lämpimät säät tervetulleeksi pitkän ja pimeän talven jälkeen.

Suloiset puput sopivat täydellisesti kevääseen ja pääsiäiseen. Ensimmäinen ajatukseni olikin hyödyntää niitä pääsiäiskorttiaskarteluissa. Kukapa ei tykkäisi saada yllätyspostia kaikkien laskujen ja mainosten sijaan.

Nämä mahtavat tarrat toimivat monella eri tavalla kalentereissa. Niitä voi hyödyntää esimerkiksi rengaskalenterin sivujen reikien suojana, jotta ne eivät pääse repeytymään niin helposti. Toinen mahdollisuus on käyttää tarroja kalenterin koristeluun. Ainoastaan oma mielikuvitus on rajana.

Tarrat ovat sopivan pieniä, joten ne mahtuvat hienosti myös käyttämäni Hobonichi Weeksin viikkoaukeamille peittämättä liikaa tilaa sivusta. Tarroja pystyy myös irrottamaan ja siirtämään, mikäli huomaa liimanneensa jonkun tarran väärään kohtaan.

Täältä pääset tutustumaan parin vuoden takaisessa postauksessa siihen, millainen on Sannin työpäivä hänen itsensä kertomana. Kiitos vielä kerran Sanni iki-ihanasta yhteistyöstä!

-Piia

1 Comment on Esittelyssä – Sannin Helmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *