Kaupallisessa yhteistyössa saatu Maker Mini Ajastolta, Aura Monochrome Slim ja Aura Elements vihkot Auranotebook & Ainoalta, sekä musta Traveler’s Notebook kannet Right after sundaylta.

Mitä odottaa kalenterivuodelta 2021? Minulla on ”paha tapa” suunnitella kaikenlaista, mutta itse toteutus uupuu useasti. Olen pitkään haaveillut eräänlaisesta muistopäiväkirjasta, jota varten olen vuosia säästänyt kaiken maailman lippu lappusia ja servettejä ajatusta varten. Toinen on lasten oma kalenteri, johon kirjata kaiken maailman kommellukset. Oma terveyskertomuskin on vielä työn alla ja aina tarvitaan tilaa inspiraatiolle.


Muistopäiväkirja, eli tutummin varmaan Memory Journal, saa edelleen odottaa seesteisempiä aikoja. Ehkä kesälomalla pimenevissä illoissa olisi aikaa uppoutua, kun saan nauttia tänä vuonna pitkästä lomasta. Lapsille on tälle vuodelle Ajaston Maker mini 2021 vuosikalenteri. Aion kirjata siihen ihan arkisia asioita, mutta myös tähtihetket, hauskat letkautukset ja keksinnöt. Annan ehkä myös lasten tuunata sitä?


Auran notebook on itselleni Selfcare planner, kuten: mitä tapahtui, olinko sairaslomalla, fysioterapia, treenit trackerina, toimenpiteet, lääkkeet sekä tuntemukset. Se on vielä työmaa ja vasta kaivetaan perustuksia, mutta toivottavasti saan kirittyä sen ajan tasalle tämän kevään aikana.

Toista vuotta matkassani kulkee myös Putinki Muumi A6 lukuvuosikalenteri, joka kulkee kanssani kaikkialle näppärän kokonsa ansiosta. Se on myös kompakti koristelulle, pienellä saa jo näyttävän näköisen aukeaman. Tällä hetkellä paljon lilaa, vaaleanpunaista ja blingiä, vaikka koen itseni mustaksi rokkisieluksi, heh.

Pidän myös standard kokoisen Traveler’s Notebookin (TN) tuomista mahdollisuuksista. Tälle vuodelle se hakee vähän paikkaansa, mutta varmasti säilyy perustoiminnoiltaan samana. Viime vuoden tavoin sisällä on kuukausinäkymä, pistesivuja trackereille, kuten laskujen maksu ja kuukautiset. Inspiraatiovihko töherryksille, Kalenterimanian mafiavihko, viikkonäkymä, mustasivuinen vihko ja menu-vihko ruokasuunnittelulle. Minulta löytyy myös Right after sundayn musta TN remonteille ja sisustukselle, sekä A6 kokoinen TN Auran elements vihkoille, joihin kirjoittelen pidemmän aikavälin to do -listoja.

Katsotaan kuinka kattaus elää vuoden aikana vai onnistunko löytämään kalenterirauhan. Kalenterirauhaa kaikille vuodelle 2021.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *