Mira kielsi aloittamasta lauseella, ”en odota tulevalta vuodelta mitään, koska korona.” Tämä oli ensimmäinen ajatus tulevaa vuotta ja postausta miettiessäni. Lyhyestä virsi kaunis tai jotain sen suuntaista.

Uusi vuosi tarkoittaa aina uutta kalenteria. Minun kohdallani vuosi alkoi totuttelemalla uuden Hobonichi weeks kalenterin kanssa elämiseen. Rinnalle memory plannerin virkaa toimittamaan tiensä löysi jo aiemmin hyväksi havaittu Happy Planner Classic. Tuntui oikealta kokeilla jotain uutta ja palata vanhaan. Pysyy elämä tasapainossa.

Samaan aikaan kuitenkin haaveilen bullet journalista, vaikka olenkin lukuisat kerrat todennut ettei se ole minun juttuni. Kaipaan jotain minkä kanssa uskaltaa yhä rohkeammin sinne laatikon ulkopuolelle, josta kaikki aina kovasti puhuu. Piirtää ja sotkea maaleilla. Olla armollisempi itseä kohtaan, jos toteutus ei vastaakaan mielikuvaa päänsisällä.

Vuodelta 2021 odotan uskallusta kokeilla jotain itselleni aiemmin täysin vierasta tekniikkaa tai tyyliä kalenterituunauksessa.

Bisous Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *