Kalenterituunauksen lisäksi on ihana tehdä välillä vähän muitakin askarteluprojekteja. Parhaiden projektien lopputulokset ovat sekä kauniita että hyödyllisiä. Kuten tämä reseptivihkonen, johon sain idean Planners Anonymous Sunday Roast -boksista (toiselta nimeltään Paistiboksi). Kyllästyin siihen, että kaikki mun lempparireseptit oli epämääräisillä lippulappusilla ja pitkin poikin keittiötä ja päätin, että kasaan ne samoihin kansiin. Näin ne pysyy siisteinä ja löytyy helpommin.

Koska oon ihastunut Happy Plannerin muunneltavuuteen, päätin kasata reseptivihkon HP:n keskikokoisiin kiekkoihin. Sivujen koko on sama kuin Happy Planner Minissä, niin saan helposti ostettua lisää sivuja aina tarvittaessa.

Paistiboksin art cardista tuli kontaktimuovilla päällystettynä oikein hyvä kansi ja papereista hyviä välilehtisiä erityyppisille resepteille (jälkiruoka-välilehti vielä puuttuu!)

Sivujen rei’itettyyn reunaan lisäsin washiteippiä vahvistukseksi, koska reseptivihko on yleensä keittiössä ja kovassa käytössä ja haluan tämän kestävän pitkään. Sivujen koristelussa käytin boksin tarroja ja diecutseja. Takakannen sisäpuolelle liimasin vielä boksin tervetulo-kortin, koska kortin lause on mielestäni täysin totta.

Ja koska kyseessä on reseptivihko, haluan jakaa myös pari omaa lempireseptiäni teille alla olevien kuvien muodossa!

Minkälaisia on teidän lempireseptit?

– Heini
(ig: @heiniplans)

2 Comments on Reseptivihko Happy Plannerissa

  1. Kiitos kaunis 💕 Mäkin pitkään harkitsin sellaista HP.n valmista reseptikirjasta, mutta sitten huomasin että mullahan oli kiekot ja tyhjiä sivuja valmiina ja noista ”paistiboksin” osista sai näppärästi kannet kirjaselle 💖

  2. Ihana lopputulos! Mulla on hp:n reseptikirja johon olen siirtänyt lempireseptejä ja välillä etsinyt uusia kokeiltavia. Into tämän kanssa on hiukan laantunut mutta nyt on taas löytynyt iso kasa uusia lempiruokia tilattuamme ruuat ja reseptit kotiin. Reseptikirjat ja -vihkot on ihan huippujuttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *