Moikkamoi ja kivaa maaliskuun ensimmäistä maanantaita! Täällä ollaan puhkuttu viimeiset viikot loputonta intoa, sillä minua on purrut traveler’s notebook (myöh. TN) -kärpänen. Tätä tekstiä kirjoitellessa osa haluamastani sisällöstä vielä puuttuu, mutta ainakin saan esitellä teille uuden ystäväni!

Kyseessä on Simply Gildedin B6-kokoinen TN nimeltään Painted Garden Cream, jonka ostin suoraan verkkokaupasta jenkkilästä. Hintaa tällä oli 20 dollarin sijaan vain 12 dollaria, sillä kannessa on keltaisia värijäämiä kultaisesta kuminauhasta. Tilasin samalla kaksi valmista vihkoa, ja koko setti saapui ilman tullitarpeita suoraan postilaatikkooni. Hetken sain odottaa posteljoonin tuloa, reippaan puolitoista kuukautta. Kaikki oli kuitenkin sen arvoista!

Kaikki tapahtui hieman vaivihkaa, sillä olin vannoutunut Personal Plannerilleni, jonka aloitin syys-lokakuun 2020 vaihteessa. Joululomien koittaessa ja saatuani levättyä arjen painot pois harteilta, alkoivat sormet syyhytä uutta tekemistä. Vielä ennen töihin paluuta oli tilaus sisässä ja jäin pohdiskellen miettimään mitä tuleman pitää.

Kun sain tämän TN:n käsiini ensimmäisen kerran, olin sataprosenttisen varma, että tässä se nyt on enkä lätkäissyt vanhaan kalenteriini enää tarran tarraa. Sen sijaan tartuin papereihin, leikekuviin sun muuhun ja askartelin kotimaan posteja odotellessani välilehdykän koristeeksi yhden vihon kanssa samaan kumppariin. Siskoni luona askartelin kutistemuovista muutaman kalenterikorun, jotka laitoin oitis roikkumaan paikoilleen. Tilasin TN:äni varten vihkoja sekä Lahen Kirjansitomolta että Rightaftersundaylta sekä viikonpäivä- ja numerotarroja Sannin Helmeltä.

Tästä TN:sta on tulossa minulle kokonainen elämänkumppani: sen sisältä tulee löytymään perinteiset viikko– ja kuukausivihko, pistevihot retkeilylle/reissumuistoille, projektille sekä korttipakkahommeleille. Lisäksi kansien väliin tulee yksi vihko, jossa on värikkäät sivut. Siihen läheisteni lapset sekä omat hoitolapseni saavat piirtää ja kirjoittaa minulle terveisiä, jotka voin sitten kantaa aina mukanani (kyllä, olen hieman pehmo).

Viikko- ja kuukausivihkojen saavuttua pääsen vihdoin aloittamaan koko komeuden käytön suunnitellusti! Tulen jakamaan tästä vielä paljon kuvia ja fiiliksiä niin ryhmässä kuin muissakin Kalenterimanian somealustoissa. Toivottavasti pystyn jakamaan tätä ihanan kuplivaa fiilistä teille kaikille! Ihanaa maaliskuun alkua kaikille, terkuin

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *