Kalenterimania on keväällä 2016 perustettu Facebook-ryhmä joka luotiin, jotta kaikille suomalaisille kalenteriaddikteille olisi yhteinen paikka jossa ihastella, inspiroitua ja löytää tietoa. Ryhmästä löytyy niin perinteisiä kalenteriharrastajia, kuin bullet journalingiakin. Osa ryhmäläisistä tekee kalenterinsa alusta asti itse ja osa vannoo tietyn merkin nimeen. Kalenterimania.com luotiin, jotta informaatiota saadaan jaettua helposti myös uusille harrastajille. Nostamme esiin inspiroivia ideoita, esittelemme luotettavia kotimaisia myyjiä joilta kannattaa ostaa harrastukseen liittyviä tuotteita, tuotamme “plan with me”-postauksia ja #throwbackthursday :ssä suunnataan katse menneisyyteen ja osallistutaan haasteisiin. Millainen on esimerkiksi unelmien kalenteri?
Pyrimme erityisesti ottamaan huomioon uudet harrastajat ja sen, ettei kukaan ole seppä syntyessään.

Yhteystiedot:

www.kalenterimania.com | www.facebook.com ryhmä | sivu

Instagram: @kalenterimania

Twitter yms. #kalenterimania

Sivun logon ja bannerit on suunnittellut ja toteuttanut Annika Uuskoski

YLLÄPITO eli Kalenterimafia:

Mira Jyläskoski

*Kolmekymppinen yhden tytön äiti, paluumuuttanut turkulainen kovaääninen huulipuna-addikti joka viihtyy askartelupöydän lisäksi keittiössä. Kalenterimanian perustaja, piiskan heiluttaja ja mölyapina. Käytössä Recollections Zipper planner (Live, Plan) My Prima Planner (Frank Garcia), Heidi Swapp (large ja personal), Carpe Diem The Reset Girl editionin Ballerina, Kikki.K, Color Crushin traveler`s notebook. Se joka vannoi A5:sen nimeen ja hurhatikin sitten personaliin. Never say never. Kengät, kynnet ja huulipunan väri kertovat ihmisestä paljon. (Vastuualueena yhteistyöt yms)

Heidi Auranen

*31v. kahden lapsen kalenteriaddiktiäiti, joka tarvitsee vähintään neljä kalenteria ja paljon tarroja pitääkseen kaaoksen hallinnassa. Poikieni lisäksi silmäteräni ovat Color Crush personal, Happy Planner, Nunuco ja Ajaston Note A5. (Vastuualueena jäsenpostaukset)

Sanna Mykkänen

*Kolmekymppinen kalenteriaddikti Turun suunnalta. Kalentereina tuunattu Happy planner, diy Traveller´s Notebook sekä Ajaston traveller´s journal. Kaapissa odottamassa Ajaston A5 perhepäivyri 2017. Sekä tietysti tarroja, paljon paljon tarroja! (Vastuualueena viikottaiset aukeamaketjut ryhmässä)

Alina Kuronen

*24v omalaatuinen kauppatieteiden opiskelija. Kalenterimaanikko, seka-askartelija ja wanna-be-kuntoilija. Sydäntä lähellä Disney, fantasia ja kalenterit. Kalenteri vaihtuu tiuhaan tahtiin, mutta pääasiallisesti käytössä vain 1 kalenteri kerrallaan. (Vastuualueena Youtube)

Inka Paavilainen

* 22vuotias vähän hullu muikku Keravalta, näpertelevä taivaanrannanmaalari. Sydäntä lähellä kalentereiden lisäksi matelijat, kahvi, avomies sekä askartelynäpertely yleisestikkin. Kalentereita löytyy useampi, kaikki niistä erilaisiin tarkoituksiin. ♡ (Vastuualueina Instagram sekä Atc-vaihdot.)

Mira Rantalankila

*26v turkulainen kalenterimaanikko, jonka jalat ovat (suurimman osan aikaa) maassa mutta pää pilvissä. Kaikki vaalea ja kiiltävä, sekä limenvihreä houkuttaa. Käytössä lähes 10 eri kalenteria, kekseliäillä käyttötarkoituksilla. (Vastuualueena kuukausittainen Happy Mail-rinki)

Piia Pörsti-Laitinen

*Nelikymppinen kalenteriaddikti Jyväskylästä, joka magneetin tavoin vetää kalentereita puoleensa. Tällä hetkellä käytössä Ajaston Timex Space ja Wega sekä Burden Opiskelijan lukuvuosikalenteri ja vielä Bullet Journal. (Vastuualueena lasten Happy Mail)

Tiia Oldenburg

28-vuotias hymiöiden liikakäyttäjä Turusta. Kotoisin Satakunnasta, joka kuuluu puheesta ilmeisen selvästi. Tällä hetkellä opiskelen, onnekseni ihan unelma-alaani. Tykkään organisoida ja teen mielelläni usein just ne jutut, joita muut pitää tylsinä. Kalenterimaniassa olen vastuussa washivaihtojen pyörittämisestä. Kalentereina kotona on Kikki k medium ja useampi Traveler’s Notebook. (Vastuualueena washivaihdot)

Anna-Johanna Makkonen

*Kolmekymppinen paljasjalkainen lahtelainen pienellä pituudella mutta suurella äänellä. Kalenterikaapista vasta keväällä tullut maanikko. Laumaa löytyy kotoa seuraavasti: 1 kpl avomiehiä, 1 kpl tyttölapsia, 2 kpl kissoja ja 2 kpl mamukoiria. Rakastan rutiineja ja kammoan keskeneräisyyttä. Äitiysloman tuomaa vapautta hyödyntäen tavoitteenani on tarkastella itseäni & elämääni uusin silmin ja katsoa, mitä se tuo tullessaan. Kalenterituunaus ja paperiaskartelu kuuluvat jokaiseen päivääni ja tällä hetkellä käytössä minulla on Heidi Swapp Memory Planner Large sekä ruskea, nahkainen Aasian kaunotar: Traveler’s notebook. (Vastuualueena Kalenterimanian kirppis)

Milja Tuikka

*24-vuotias kahvilla toimiva värikästukkainen taiteilijasielu Helsingistä. Kokopäiväinen fanityttö, jonka käsistä löytyy vaihteleva määrä maalitahroja, pään sisältä ikuinen kaipuu avaruuteen ja korvan takaa lyijykynä. Käytössä Color Crush Personal, Kikki.k Large, Color Crush A5 sekä loputon määrä sarkasmia ja fandom-läppää. (Vastuualueena Kalenterimanian Facebook-sivu)

Raija Kaljunen

*Helsinkiläinen kalenterimanikko. Kotiani jakavat täysi-ikäisen tyttären lisäksi kaksi koiraamme. Kotimme huomaa kirja- ja kalenterihullun värikkääksi kodiksi heti oven aukaistuaan: opuksia ja välineistöä on näkyvissä siellä ja täällä. Haavenani onkin toteuttaa ”the työpiste” ja saada kirjat mahtumaan niille tarkoitettuihin isohkoihin hyllyihin. Muuten nautin elämässä luonnosta, eläimistä, kuvien räpsimisestä sekä hyvän & positiivisen huomaamisesta. Kalenterimaniassa minua innostavat oman luovuuden löytymisen ja lisääntymisen lisäksi hyvä toverihenki, ihmisten uskallus kokeilla jotain itselleen uutta sekä tietenkin ”the planner peace” eli se itse kullekin oikeanlainen, loistava combo.
Mottoni tällä hetkellä:  ”Osaan, voin, pystyn, kykenen, siihen mitä haluan!”