Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa.
Kaupallisessa yhteistyössä saatu Dylusions-musteet Käsitellen verkkokaupasta.
Ostettu yhteistyössä: Memento-muste Klemmarikellarista sekä osa washiteipeistä Teippitarhalta.

Elokuussa postilaatikkooni kopsahti yhteistyön tiimoilta kalenteri Ajastolta. Tein Kalenterimanian facebook-ryhmään heti paketin avaus -liven ja mitä paketista löytyikään? Ihana liila Maker mini. Ilahduin suuresti kalenterin värimaailmasta, enkä malta odottaa, että vuosi vaihtuu ja saan kalenterin käyttööni.

Kannet ovat liilat ja kummankin kannen sisäpuolella on iso turkoosi tasku. Merkinnät valkoisilla sivuilla vaihtelevat väreissä: musta, liila, pinkki ja turkoosi. Vuosinäkymässä kuukaudet on pinkillä, viikot liilalla, pyhät turkoosilla ja muut mustalla. Kuukausi- ja viikkosivuilla viivat ovat pinkillä, päivämäärät mustalla, viikonpäivät liilalla ja pyhät turkoosilla. Viikkosivuilla on lisäksi nimipäivät pinkillä ja lisäkirjoitustila turkoosilla.

Etusivulla on yhteystietosivu jota seuraa 2021 vuosinäkymä ja vieressä To Do -sivu. Näitä seuraa kaksi aukeamaa viikkonäkymää vuodelta 2021 ja aukeama muistiinpanotila, jota on myös joka kuukauden välissä ja kalenterin lopussa. Jokainen kuukausi alkaa siis muistiinpanotilalla jossa toisella sivulla lukee ”To Do-” ja tuleva kuukausi. Seuraavana on kuukausinäkymä ja sitä seuraa viikkoaukeamat. Vuonna 2021 viikkoja on yhteensä 52.

Kalenterin lopussa on kaksi aukeamaa vuoden 2022 viikkonäkymiä, vuosinäkymä 2022, To Do -lista, nimipäivät, liputuspäivät, edellä mainittua muistiinpanotilaa ja emoji-tarroja. Kaikki mitä Ajaston kalentereissa perinteisestikin on.

Kokeilin erilaisia kyniä muistiinpanosivuille ja paperi on kyllä niin laadukasta, ettei mitkään omistamistani geelikynistä kuitukärkiin tullut läpi. Testasin myös Dylusions, Distress ink, Memento ja Versafine musteilla leimata sivulle ja olen positiivisesti yllättynyt. Pinkinsävyt eivät kuulla ollenkaan ja tummemmat kuultavat, mutta eivät niin, että minua häiritsisi.

Kaikin puolin oikein kiva kalenteri väreineen ja plussaa paksumpi paperi. Tämä tulee itselleni lasten kalenteriksi ja kirjoitan heidän vuoden 2021 tapahtumista. Kiitos Ajasto!

-Linksu

3 Comments on Esittelyssä – Maker mini (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *