Kaupallinen yhteistyö Ajasto

Minulla on hyppysissäni hyvin monta lankaa. Voin itse päättää, menenkö ajoissa nukkumaan, näenkö ystäviä, syönkö lounaaksi suklaalevyn vai kvinoasalaatin. Vain omat jalkani kiikuttavat minut kuntosalille tai luontopolulle. Ja näin kalenterimaanikkona pitää sanoa, että tähän kaikkeen paras työkalu on tietenkin kalenteri, kynä ja paperia. Ja mikä parasta, Ajaston My year-vuosikalenteri 2021 on tähän kaikkeen erittäin varteenotettava vaihtoehto.

Kyseessä on A5-kokoinen, kierresidottu ja kovakantinen, suomenkielinen kalenteri. Koko tuote on FSC-sertifioitu. Värimaailma on perinteisestä poikkeava, laventelin ja lilan välimaastossa seikkaileva – seesteinen. Aivan ensimmäisillä sivuilla on perinteiset yhteystietosivu sekä kuukausinäkymät. Ennen kalenteriosuuden alkua on herätteleviä kysymyksiä omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen vuonna 2021, sekä muistilista ruksitettavine palluroineen. Jokaisen kuukauden alussa on yhteenvetosivu, jossa kerätään ensin menneen kuukauden asiat pakettiin ja sen jälkeen pohditaan seuraavan kuukauden tavoitteita ja suunnitelmia. Perinteistä kuukausiaukeamaa ei ole, vaan kuukausi on yhdellä sivulla.

Viikkoaukeamia on viikoille 53/2020- 52/2021. Aukeama koostuu pyöreäkulmaisista viikonpäivälaatikoista, joiden lisäksi jokaisen aukeaman vasemmassa laidassa on koko viikon pituinen tracker, jossa on 7 valmista sekä 4 tyhjää kohtaa. Aiheet liittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kuten nukkumiseen ja ulkoilemiseen. Oikean sivun alalaidassa on muistilista ruksittavine palluroineen sekä tyhjä, viikonpäiväsarakkeiden kokoinen, laventelin värinen laatikko.

Kalenteriosuus päättyy tammikuun 2021 kuukausisivuun, jonka jälkeen tulee vuoden 2020 pikanäkymä tammikuusta joulukuuhun. Listattuna ovat myös vuoden 2021 liputuspäivät Suomessa sekä nimipäivät. Nimipäivien jälkeen on varattu pistesivu syntymäpäiville. Syntymäpäivien jälkeen päästään yhteen suosikeistani; budjettiseurantaan. Osuus kattaa koko vuoden sarakkeet menoille ja tuloille. Näitä ajattelin alkaa aktiivisesti täyttämään. Budjetointiosuuden jälkeen on vielä vähän hauskaakin sisältöä: nimittäin valmiit listat kirjoille, elokuville ja sarjoille!

Kalenterin päättää nippu pistesivuja sekä kaksipuolinen lukujärjestys. Mukana on myös muovitasku sekä arkillinen tarroja. Kaikenkaikkiaan My year on ihana, seesteinen kokonaisuus joka tulee itselleni varmasti käyttöön kotikalenteriksi, johon on tilaa kirjata tuntemukset alta ja päältä.

Iloista viikonloppua toivottelee Suvi

1 Comment on Esittelyssä – My year 2021 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *