Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa
Postauksessa näkyvät teipit ostettu yhteistyössä Teippitarhalta.

Tänään esittelen teille Ajastolta yhteistyössä saadun Agenda Eko 2021 -taskukalenterin, joka on ympäristöystävällistä materiaalia kannesta kanteen. Kalenteri on valmistettu Suomessa kierrätyspaperista ja -kartongista.

Kyseessä on taskukokoinen parikierresidottu, kierrätyskartonki kansilla oleva vuosikalenteri, jonka tarkat mitat ovat 87x153mm. Aivan kalenterin alusta löytyy perinteiset yhteystieto- ja kuukausinäkymäsivut. Ennen viikko-osuuden alkamista kalenterin alusta löytyy myös vuosisuunnitelma-aukeamat, joihin voi helposti yhdellä vilkaisulla merkitä esimerkiksi läheisten syntymä- ja vuosipäivät.

Viikkoaukeamalla päivät ovat pystysuunnassa ja joka viikonpäivä on oma viivoitettu sarakkeensa. Maanantai- ja perjantaisarakkeiden vasemmassa reunassa on kellonajat 8-20. Kalenterista löytyy perinteisesti suomalaiset juhlapyhät ja liputuspäivät, sekä nimipäivät.

Kalenterin takaa löytyy yksi vuosiruudukko jota voi käyttää esimerkiksi kuukausitasolla trackerin tapaan eli jonkun toistuvan asian seuraamiseen.

Aivan kalenterin lopusta löytyy vielä muutama muistiinpanosivu sekä Euroopan kartasto. Mustiinpanosivulle tein nopean kynätästen eniten käytössä olevilla kynillä. Osa väreistä kuulsi hieman sivusta läpi mutta ei mitenkään häiritsevästi, että se vaikuttaisi kalenteroin käyttöön.

Loppukaneettina Agenda Eko on kompaktikokoinen ja siro kalenterikokonaisuus joka itselläni pääsee käyttöön hyvinvointikalenteriksi.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *