Tuunailuvuodet ovat olleet kaikki erilaisia, kalenterit ovat vaihtuneet ja inspiraatio on hakenut muotoaan. Vauhdikkaimpina vuosina kalenteri saattoi vaihtua useamman kerran vuoden aikana. Nämä oli niitä ensimmäisiä vuosia harrastuksen parissa..

Tämä vuosi, 2020 on ollu kyllä kaikinpuolin erikoinen. Aloitin syksyllä -19 traveler´s notebookin parissa, ja ihastuin siihen niin, että 2020 on mennyt saman kanssa.

Tänä vuonna olen entistä enemmän ammentanut inspiraatiota kaikesta minulle tärkeästä. Olen laittanut ison määrään tuunailutarvikkeita kiertoon ja tuunannut kierrätystarvikkeilla sekä repinyt lehtileikkeitä ja mainoksia. Lisäksi olen entistä ennemmän tehnyt itse välilehtiä ja taskuja.

Loppukesälle ja syksylle sattui myös ajanjakso, jolloin tuunailu ei maittanut ja se jakso näkyy vihkossa tyhjinä sivuina. Tärkeimpänä oppina tälle vuodelle voisi mainita jonkinlaisen armollisuuden itseään kohtaan. Elämää ei tiedä etukäteen millaista se on, mutta kaikkeen sopeutuu.

Vuosi 2020 on tuonut mukanaan myös innostuksen vesivärimaalaamiseen. Siitä olen erityisen onnellinen. Mielenkiinnolla odottelen millainen seuraavasta vuodesta tulee ja mitä se tuo tullessaan.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *