Hei vaan hei kaikki ihanat!
En ehkä ikinä olisi kuvitellut kirjoittavani tästä, mutta minut on vallannut boksihurahdus! Monesti ihailen bokseilla tehtyjä aukeamia, ja kun näin jossain paperikoista tehtyjä bokseja, oli se sitten menoa se. Ja mikä mainiointa, mun kalenteriini (Ajasto My Year 2021) mahtuu vallan mainiosti classic-koon boksit.

Ensin tosiaan kokeilin tehdä paperikoilla bokseja. Se oli aikamoista leikkaa-liimaa-askartele-meininkiä. Positiivista – tällä tyylillä pääsee kyllä paperikoista aika nopeasti eroon. En itseasiassa ole ennen osannut kauheasti käyttää paperikoita, ja nyt ne kuluvat käden käänteessä.
Olen kokeillut myös tehdä washeista ”bokseja” mutta se vasta näpertelyä olikin. Ja laiska kun olen niin suoritin suoraan kalenteriin vaan. Jälkiviisaana voin sanoa, että washit kannattaa laittaa ensin erilliselle paperille ja vasta siitä leikata boksi.

Mutta sitten koitti se hetki, kun oli vaan PAKKO tilata MAMBIN boksi-tarrakirja. Ja tosiaan classic-kokoiset on oikein passelit tähän Ajaston kalenteriin!

Tuunausterkuin Janika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *