Helou helou helou! Tällä hetkellä pyörivässä torstai-postauksien haasteessa kirjoitellaan omista hiteistä ja hudeista. Harrastukseen liittyvistä sellaisista nimittäin. Mietin alkuun pitkään että mitkä olisivat erilaisista tuunaustarvikkeista ja koristeista itselleni selkeitä hittejä ja huteja, mutta en tullut yhtään fiksummaksi vaikka kuinka pohdin. Lopulta päätin luovuttaa ja siirtää vastuun miehelleni. Pyysin siis avopuolisoani valitsemaan tämän vuoden kalenteristani (A5 -kokoisesta Personal Planneristani siis) hänen mielestään kivoimman aukeaman, sekä yhden ei niin lempparin.

En osannut oikeastaan yhtään aavistaa, että mitä hän tulisi valitsemaan, ja oli hauskaa nähdä millaiset tuunaukset toisen puoliskon silmissä olisivat kivoimpia. Aiemmin olen saanut haastettua miehen jopa kerran tuunaamaan kalenteriini yhden aukeaman, mutta sen pidemmälle ei olla yhteiseksi harrastukseksi kalenterin tuunailua saatu kehitettyä, hah! Yllä olevan kuvan aukeama valikoitui lemppariksi, ja alla näkyy sivut, joiden koristukset päätyivät huti-valinnaksi. Itse kyllä tykkään tästä hudistakin, mutta luulen etten saa valinnasta loukkaantua, kun kerran itse lähdin moista kyselemään…

Sen tarkempia perusteluja en valinnoille saanut, joten sovitaan että kyseessä oli jonkin sortin intuitiolla tehty päätös. Selkeästikään värikkyys ei ollut tae ”voitolle” tässä karsinnassa. Hauskaa oli kyllä katsoa, kun toinen sivuja selasi, täytyy ehkä joskus pitää uudestaankin gallupia toisen suosikeista!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *