Heips kukkuu, kuis kulkee keskiviikko? Otsikko enteilee jotain jykevää ja tajunnan räjäyttävää… Oikeasti sen tarkoitus on yksinkertaisesti viestiä teille kaikille, että unohtakaa kaikki raamit, säännöt, mitä muut tekee ja inspiroitukaa. Ota käteen ensimmäinen tavara, koriste ja aloita tuunaus. On se sitten kalenteri, art journal -vihko (artti) tai päiväkirja.

Minulla oli arttifiilis. Ajattelin ensin, että nyt teen muistikirjaan aukeaman joko ompelusta tai kokkailusta, jotta saisin energiaa siirrettyä myös niihin harrastuksiin. Summan mutikassa aloin käydä koristeita läpi, mikä kolahtaa ja mikä ei. Sommittelin pöydällä palasia ja ei mitään, mikään ei sykähdyttänyt. Kunnes käteeni osui sarjakuvasta leikattu ruutu, jossa kala on maljakossa laiturilla. Minusta se oli niin hauska, että leikkasin joskus sen lehdestä talteen. Kala sanoo muun muassa – Free your mind and your ass will follow, kuten laulussa sanotaan. Tuli vahva tunne, että tämä on käytettävä tänään.

Sommittelin koristepapereita kalan kaveriksi. Revin paloja ja leikkasin ”nuolia” papereista. Löysin myös die cutsin, joka sopii juuri tähän. Halusin ehdottomasti kokeilla myös kuplamuovilla leimausta, koska kuplamuovi on yhtä kuin ilmakuplat vedessä. Olen noin vuosi sitten saanut Käsitellen-verkkokaupasta yhteistyönä Dylusionsin akryylimaaleja ja akryylipalikan, joilla lähdin kirjaimellisesti sotkemaan. Laitoin pinkkiä, lilaa ja turkoosia maalia tippoina palikan päälle ja levitin ne keskenään. Dippasin kuplamuovin maaliin ja leimasin vihkoon pohjaksi.

Annoin maalin kuivua muutaman minuutin ja kaksipuoleisella teipillä kiinnitin ensimmäisen paperin pohjaan kiinni, johon leimasin vähän lisää kuplia. Jätin pohjan kuivumaan ja menin pesemään palikan ja kuplamuovin maalista. Akryylimaali lähtee palikasta vaikka olisi ehtinyt hieman jämähtää, kun hellästi pyyhkäisee ihmesienellä.

Kun olin laittamassa teippiä koristepaperipalojeni taakse, tajusin, että ensimmäinen paperi on kokonaan kiinni vihossa… Minunhan piti laitta koristeita alle ja päälle, ei, ei, ei… Nooooooh, kirjekuoriveitsellä hieman raotin kulmia ja paikkailin repsotuksia koristeilla piiloon, heh. Good vibes -die cutsin väritin vielä sinisellä Ecoline Brush penillä ja siinä se, valmis.

Kerrankin osasin jättää työn, enkä vaan lyönyt sitä täyteen. Kerrankin voin myös sanoa, että minulle tämä on hyvä juuri näin.

Päästäkää irti ja lähtekää seikkailulle -Linksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *