Postauksessa esitelty korttipakka on saatu yhteistyössä Ainoalta

Aura notebook Miracle lines –korttien nimi tulee jokaisen kysymyskortin alla olevista riveistä. Ihme, tai voisin jopa sanoa taikuus, on rivien väleissä eli juuri siinä, mitä kortteihin kirjoitat. Olkoot se sitten vaikka kolme tärkeintä tavoitettasi tälle viikolle tai asioita, joista tunnet kiitollisuutta juuri nyt. Aura notebook Miracle lines –kortit on luotu tukemaan henkilökohtaista kasvuprosessia.

Rivitettyjen korttien lisäksi löydät myös voimaannuttavia mietelauseita sisältäviä kortteja. Voit käyttää pakkaa juuri sillä tavalla, joka sopii sinulle itsellesi. Nosta sattumanvaraisesti yksi kortti päivässä, valitse juuri se kortti, joka puhuttelee sinua eniten kyseisellä hetkellä tai lue vain kortin kysymys tai mietelause ja anna mielesi virrata vapaasti.

Kaikilla päivittäisillä päätöksilläsi, myös niillä kaikkein pienimmillä ajatuksilla ja tavoilla, on suuri merkitys koko elämääsi. Kun keskityt elämän eri osa-alueisiin, huomaat, miten näkökulmasi muuttuu. Haasta itsesi ja kysy mikä saa sinut hymyilemään juuri nyt.

Kuten laulussa sanotaan: ”If it makes you happy, it can’t be that bad”. Mikä tekee sinut onnelliseksi juuri tänään?

-Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *