Sain pyynnön vilauttaa teille minun tämän vuoden puutarhavihkoa, johon olen piirtänyt suunnitelmia. Vihon olen tehnyt itse tulostuspaperista ja koristepaperista ommellen. Ohjeen voit katsoa tästä tai tästä, mutta suosittelen ensimmäisen postauksen askartelupiikkiä reikien tekoon.

Olen aina piirtänyt, mutta se on aina välillä tauolla. Eniten ja pienestä pitäen olen tykännyt taloista, pohjapiirroksista, sisustussuunnitelmista ja 3D piirroksista. Myös mieheni toivoo niitä, jotta pysyy perässä mun suunnitelmista ja auttaa häntä hahmottamaan valmiin lopputuloksen. Siksipä siis Travaler’s notebookissa oma vihko puutarhaunelmille.

Kynistä sen verran, että tässä en ollut kauhean kranttu. Käytin mitkä sopivat tarpeeseen väriensä perusteella. Piirsin kuitukärjillä 01 ja 05. Väritykset aika pitkälti markettipuuväreillä. Tehostelin Zig dot-kynillä ja Gelly rolleilla, sekä Ecoline Brush pen-tusseilla. Myös muutama Staedter ja Tombow eksyi joukkoon. Olen ostanut näitä Suomalaisesta kirjakaupasta ja Vihkokaupalta.

Ensimmäiset kolme kuvaa koitin saada selkeämpää näkemystä takapihastamme, kun suunnittelin sinne katosta ja kokoja sekä malleja on erilaisia. Lapsilla on ollut toiveissa myös allas ja sen he nyt saivat, enää puuttuu katos. Myös uusia kasvulaatikoita ja valoja suunnittelin saavani, sekä nurmikon vaihtoa kivikujaksi.

Seuraavilla sivuilla onkin etupihan suunnittelua. Pensasaidan vaihtoa havuihin ja heinäseipäisiin. Myös uudet kalusteet ovat tarpeen, koska vanhoista on jo luovuttu huonon kunnon vuoksi. Tein vähän listaa mitä haluaisin kasvattaa sekä mitä hankintoja tarvitsemme ja jaoin ne kahteen: työkalut ja kalusteet.

Etupihan Riippahernepuu oston suunnitelma vaihtui jo pieneksi omenapuuksi, jonka pelastimme roskalavalta ja istutimme helatorstai viikolla. Tykkään kierrättää pihalla niin paljon kuin voin. Olisi kiva nähdä Kalenterimanian Facebook-ryhmässä millaisia unelmia teillä on?

-Linksu

2 Comments on Puutarhaunelmia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *