Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kuldlelun kanssa.

Hellurei ja iloista perjantaita! Tänään pääsette postauksen muodossa kurkkaamaan, miten tuunasin aukeaman traveler’s notebookiini Kuldlelun tuotteilla.

Yllättyneet jonoon: aloitin aukeamani siirtokuvilla, joihin ihastuin ikihyviksi saatuani niitä tämän yhteistyön myötä. Tuunauksen alla oli siis juhannusviikko jolle sattui myös täysikuu, joten valitsin aukeamalle kasviaiheita, kuita ja pyrstöjä.

Seuraavaksi oli todettava se karu tosiasia, että työt ne kutsuvat juhannusviikollakin, joten johonkin ne olisi myös merkittävä. Tähän keksin käyttää muistilehtiön kaunista, läpikuultavaa paperia.

Meinasin ensin repiä nuo työvuoroille meinatut laatikot, mutta päädyin jossain mielenhäiriössä tarttumaan saksiin ja jälki on sen mukaista. Sitten vain liimasin laatikot paikoilleen. Ehkä söpön paperin perhoset kannustavat työvuorojen läpi!

Seuraavaksi oli aika lisäillä koristeita ja täytettä aukeamalle. Tässä olen kerrostanut siirtokuvia. Aloitin täysikuulla, sillä tuo päivä on juurikin torstai 24. kesäkuuta, täydenkuun päivä! Sitten lisäsin siihen kasvin ja pyrstön. Oikealle sivulle vedin kahta erilaista washiteippiä jatkaen kasviteemaa.

Oikeaan alareunaan keksin laittaa leveästä washisamplesta leikkaamani pullon, jonka sisään kerrostin ensin siirtokuvan, ja sitten washeista leikattuja pitkävartisia kukkia.

Teippien rajat hieman näkyvät, mutta kaukaa katsottuna se ei haittaa ollenkaan. Aukeamasta tuli mielestäni tosi kiva, vaikka jouduin joissain kohdissa menemään mukavuusalueeni ulkopuolelle!

Ihanaa viikonloppua jokaiselle teistä!

Terkuin, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *