Olen aina keräillyt reissuilta kaikenlaisia muistoja, kuten pääsylippuja, kuitteja, mainoslehtiä, jne. Laitoin ne aina ennen bullet journalin sivuille, joten niitä oli siellä täällä. Viime kesänä päätin, että tästä lähtien laitan kaikki samoihin kansiin. Seuraavaksi piti miettiä minkälaiseen muistikirjaan tai vihkoon alkaisin matkamuistoja kerätä. Kokoonnuimme sitten tuunailevien ystävieni kanssa ja samalla tapaamisella ystäväni avustuksella tein itse traveler’s notebookin kannet. Keksinkin heti, että teen siihen reissuvihon.

Kannet ovat hieman A4-kokoa isommat, ja sisälle mahtuu A4-kokoisia vihkoja ainakin 4 kpl. Olen ostanut kaupasta ihan tavallisia ruutuvihkoja, jotka olen päällystänyt tapetinpaloilla. Olen tehnyt vihkoon sisälle tarvittaessa taskuja, jonne olen laittanut matkamuistoja. Hauskana esimerkkinä tästä on, kun viime kesälomalla menimme Kuusamoon ja matkalla kävimme Suomussalmella katsomassa Hiljainen kansa -teosta. Joimme kahviossa kahvit ja mieheni sanoi, että ota nämä sekoittimet mukaan, laitat sinne reissuvihkoon ne. Ja siellä ne ovat tallessa vihon taskussa.

Kirjoitan kaikista reissuista aina jotain. Jos olemme vuokramökillä, kirjoitan jotain mökistä. Leirintäalueilta kirjoitan mielipiteeni kyseisestä alueesta ja laitan sen hetkisen hinnan ylös. Kirjoitan lisäksi aina mitä olemme tehneet, jos käymme esim. lenkillä, kansallispuistossa, uimassa, museossa, syömässä, jne.

Jatkossa ajattelin myös kirjoittaa vähän siitä, minkälainen sää on ollut. Uskoisin, että näitä on mukava jälkeenpäin lueskella. Tämän kesän reissuja odotellessa…

Armi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *