Nimi, ikä, paikkakunta

Moips! Mä oon Laura, täytin tammikuussa 27 ja asun Helsingissä.

Kauanko olet ollut Kalenterimaniassa?

Olen liittynyt ryhmään joulukuun lopussa 2016.

Oletko ollut Kalenterimanian miitissä tai haluatko joskus osallistua?

Olen osallistunut kolmeen isoon miittiin ja muutamaan pienempään. Ja haluan ehdottomasti osallistua uusiin miitteihin, kun se vain on taas mahdollista.

Mikä oli sun eka kalenteri?

Mulla on ollut lukiossa jo kalenteri, joka oli lukiolaisten liitolta. Kalenterimania -facebookryhmään liityttyäni ensimmäinen kalenterini oli Tigerin pistesivuiseen vihkoon tekemäni bullet journal.

Millainen on sun unelmien kalenteri?

Mun unelmien kalenteri olisi sellainen, jossa olisi paljon tilaa koristella ja kirjoittaa asioita. Kooltaan se saisi kuitenkin olla vain personal -kokoinen. Tämä haave taitaa siis olla aika utopistinen.

Kolme lempparitarviketta, joita ilman et tule toimeen?

Erilaiset kynät, washit ja tarrat. Näillä pääsee pitkälle.

Team vaakapäivät vai pystypäivät?

Team vaakapäivät for life! Mulla on ollut melkein aina vaakapäiväinen kalenteri, mutta kerran kokeilin Personal Planneria pystypäivillä. Se oli vaikeaa.

Paras muistosi Kalenterimaniaan liittyen?

Muistoja on monia <3 kaikki miitit on ollut ikimuistoisia. Pari muistoa on yli muiden. Viimeisin iso miitti, jossa pääsin seisomaan korkealle trukinlavalle ja ottamaan sieltä kuvia. Sekä ensimmäinen miittini, jonne lähdin aika yhtäkkiä. Tapasin siellä ensimmäistä kertaa livenä monia uusia ihmisiä ja ensimmäistä kertaa myös ihanan Miran <3

Onko joku kalenterimanialainen jäänyt sulle erityisesti mieleen?

Vaikka kuinka moni <3 olen saanut ryhmän kautta monta ihanaa ihmistä elämääni.

Onko sulla lemppari kivijalkaliikettä tai missä kivijalkaliikkeessä haluaisit päästä käymään?

Klemmarikellari kuuluu mun lemppareihin. Monessa muussa haluaisin vielä päästä käymään, kuten Vihkokaupassa ja Teippitarhalla.

Oletko joskus suunnitellut retkeä sen perusteella, että pääset johonkin kauppaan?

En aivan pelkästään kaupan takia, mutta se on pari kertaa mennyt siinä sivussa. Tai itse asiassa olen suunnitellut, mutta en kertaakaan toteuttanut pelkästään päästäkseni johonkin kauppaan.

Tuunaatko mökillä tai muuten lomaillessa?

Voi apua. Mä olen sellanen yli pakkaaja, että mulla on ollut pieni lentolaukullinen ja kestokassilinen askartelutavaraa mukana mökillä, jotta voin tuunata ja kuvata videoita Kalenterimanian YouTube -kanavalle. Tänä vuonna suunnittelen kuitenkin jättäväni kaikki tavarat kotiin.

Terveiset Kalenterimanian jäsenille:

Hei kaikki ihanat <3 Tutkikaa faceryhmää, kyselkää, jutelkaa, tutustukaa uusiin ihmisiin. Katselkaa kuvia sekä videoita <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *