Tänään pääsen höpisemään yhdestä mun suosikki tuunaustarvikkeesta, joka voi olla monen inhokki. Kyse on nimittäin koristepapereista! Tämä tarvike taipuu moneen käyttöön ja sillä saa mielestäni helposti kivaa jälkeä. 

Koristepapereita on saatavilla todella paljon erilaisia ja ne ovat myös tarvike, mitä löytyy lähes mistä tahansa kaupasta. Tuntuu, että jokaisen askarteluosaston hyllyiltä löytyy koristepapereita erilaisissa kuvioissa. Omat paperini olen ostanut monesta eri paikasta. Osan olen jopa löytänyt kirpputoreilta. Sielläkin niitä nimittäin näkee yllättävän usein kun joku myy esimerkiksi korttitarvikkeitaan pois. 

Miten paperit sitten sopii kalenterin tuunaamiseen? Minun mielestä loistavasti. Minä olen nimenomaan bujoilija ja mun bullet journalin lähestulkoon jokaiselta aukeamalta löytyy koristepapereita. Käytän niitä koristamassa sivun reunoja tai kulmia. Yleensä myös kerrostan montaa eri paperia, jotta saa täyteläisen ulkoasun. Seuraavista kuvista näet hyvin esimerkkejä, miten papereita käytän.

Rohkaisen kokeilemaan paperien käyttöä. Aina ei myöskään kannata pelkästään saksilla niitä leikata, vaan repimällä saa myös ihanaa muotoa ja tekstuuria paperiin. Yhdistelemällä saman värisiä tai saman tyylisiä papereita saa harmonisia kokonaisuuksia.

Koristepaperit myös paksuntavat kalenteria tai muistikirjaa aika tehokkaasti. Se on ehkä yksi suurin syy, miksi mun Leuchtturm -muistikirja on niin pullea. Niiden avulla voi myös helposti peittää sivuista esimerkiksi kohtia, joista toiselta puolelta tussi on imeytynyt paperista läpi. 

Puhuinkin jo aikaisemmin Kalenterimanian ylläpidon torstain haastepostauksessa tästä kirjekuoresta, joka sisältää kaikki mun jämä paperinpalat. Tähän kirjekuoreen kerään kaikki silput, mitä minulla jää yli ja tästä kirjekuoresta on sitten helppo löytää erilaisia papereita koristeluun. Eli turhaan ei kannata paperin silppuja heittää roskiin, vaan ne kannattaa säilöä johonkin juuri tuunailua tai esimerkiksi ATC -korttien tekoa varten. 

Näin mä käytän koristepapereita mun bullet journalissa. Käytätkö sä papereita? Tuu siitä kertomaan Kalenterimanian Facebook ryhmän puolelle!

-Taru

4 Comments on Koristepaperit kalenterissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *