Postauksessa näkyvä muistikirja on saatu yhteistyössä Ainoan kanssa.

Joka kuukausi julkaisen postauksen Aura notebook -tuotteisiin liittyen. Nyt kerron kuinka Monochromen kanssa kävi, kun päätin lähteä minilomalle mahdollisimman kevyin matkatavaroin, eikä kaikki mennyt aivan kuin Strömsössä.

Olin saanut jo pakattua matkalaukkuni ja enää passi puuttui, niin olisin valmis lähtöön. Aivan salaa ja varkain oli Monochrome hiipinyt matkalaukun päälle ja tekeytyi siinä mahdollisimman näkymättömäksi päästäkseen mukaan matkaan. Ei auttanut muu, kuin suunnitella matkatavarat uusiksi ja pakata Monochrome mukaan matkaan.

Tokikaan ei riittänyt, että olisin sujauttanut Monochromen matkalaukun taskuun, vaan pitihän ihana muistikirja pakata omaan suojapussiinsa, ettei mikään vaan pääse naarmuttamaan sen samettisen pehmeää pintaa. Haluan tuunailla bullet journaliani myös matkalla, joten seuraavaksi keräsin tuunailutarvikkeita mukaan.

Washiteipit oli helpoin pakata mukaan sampleina. Minulla on kolme luottokorttikoteloa täynnä sampleja, joista en vaan yksinkertaisesti osannut valita muutamia, joten päädyin ottamaan ne kaikki mukaani. Lopuksi vielä oli sama ongelma ratkaistavana tarrojen suhteen. Ja tälläkin kertaa päätgin ottaa kaikki tarrakirjat mukaani.

Ensi kuussa kerron, miten matka sujui ja tuliko kaikkia tuunailutarvikkeita käytettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *