Ihanaa heinäkuun ensimmäistä maanantaita kaikille! Olen ryhmässä ja täällä blogin puolella aiemmin jo hieman sivulauseessa tuskaillut ensivuoden kalenteria. Joku voi ajatella, että miksi ihmeessä sellaista täytyy miettiä heinäkuussa ja jollekkin toiselle kaikki on voinut olla selvää jo hyvän aikaa. Minut tuntien, monikaan asia ei ole selvä.

Tämän kertaisessa maanantaipostauksessa esittelen teille viime viikolla pitkän odotuksen jälkeen kotiuttamani traveler’s notebookin josta olen suunnitellut kalenteria ensivuodelle.

Kyseessä on Simply Gilded -kuukausiboksissa tullut b6 kokoinen tn. Kannet ovat kauttaaltaan mustat ja sisältä löytyy valmiiksi neljä kuminauhaa. Kansien leveän selkämyksen ansiosta vihkoja ja muuta sisältöä voi tarpeen mukaan lisätä enemmänkin. Kuukausiboksin mukanna tuli yksi mustilla sivuilla oleva pistevihko ja vaimon tuunausvarastosta sain itsellesi kaksi vihkoa lisää.

Olen kuluttanut aikaa netin syövereissä etsien omaan tarkoitukseen täydellistä viikkovihkoa. Muutama varsin hyvä vaihtoehto on jo löytynytkin, mutta ensivuoteen on onneksi vielä aikaa. En haluaisi hätiköidä tämän kanssa, vaikka itseni tuntien tiedänkin, että niin siinä kuitenkin käy. Uuden kalenterin käsiin saamisessa on aina se oma viehätyksensä joka vie välittömästi mennessään. Mieli unohtaa kaiken jo olemassa olevan, kun sitä vain tahtoisi kasata uutta.

Boksissa tuli myös washiteippejä ja tarroja jotka odottavat vielä käyttöön pääsemistään. Rakastuin boksin väreihin heti ne nähtyäni. Syvä tummanvihreä on jo pitkään ollut yksi lempiväreistäni. Boksin teemaan en hirveästi lämmennyt, mutta yhdistelemällä muita elementtejä sen kanssa, uskon saavani aikaan toimivan kokonaisuuden. Hiljalleen kasaamalla saan tästä varmasti itselleni mieleisen kalenterin, jonka kanssa aloittaa uusi vuosi, kun sen aika tulee.

Kalenterimanian YouTube -kanavalta löydät muutaman esittelyvideon aiemmista kuukausibokseista. Pääset katsomaan ne tästä.

Bisous Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *