Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ajaston ihanat uudet lukuvuosikalenterit ovat saatavilla ja sain yhteistyön kautta käyttööni Ajaston Time Square -lukuvuosikalenterin. Avasin saamani paketin Kalenterimanian Facebook-ryhmässä ja tämän liven löydät täältä.

Tämä kalenteri on itselleni uusi tuttavuus ja ihmettelenkin nyt, miksen ole huomannut tätä aikaisemmin? Piian kirjoittaman esittelyn Time Square -lukuvuosikalenterista löydät täältä ja Lauran tekemän esittelyn löydät täältä.

Kalenteri on sopivan kokoinen mukana kulkevaksi kalenteriksi ja tarkat mitat ovat 14,5cm x 14,5cm. Kannet tuntuvat kestäviltä ja niissä on kangasmainen, mutta karkeahko pinta. Kannet ovat kangaspäällysteiset kartonkikannet. Kierresidottu (tarkemmin parikiertein sidottu) Time Square ihastuttaa minua pystypäivien ja hempeän värimaailman avulla. Kalenterin sivut vaikuttavat laadukkailta ja kynät liukuivat paperin pinnassa sujuvasti. Ja kokonaisuutena, tämä on kaunis kalenteri.

Kalenteri alkaa henkilötietosivulla ja jatkuu vuosinäkymällä. Tämä on mielestäni kaunis ja yksinkertainen vuosinäkymä, jossa näkyvät sunnuntait ja pyhäpäivät punaisin numeroin. Pyhäpäivien selitykset löytyvät vuosinäkymän alta, jossa ne ovat helposti tarkasteltavissa. Viikkojen numerot ovat yhtälailla selkeästi nähtävissä vuosinäkymässä. Vuosinäkymät ovat kolmelle vuodelle (2021-2023).

Vuosinäkymien jälkeen kalenterista löytyy listattuna viralliset liputuspäivät Suomessa. Tämän jälkeen alkavat aukeamat vuosisuunnitelmille. Kalenterin alussa vuosisuunnitelmasivut ovat 07/2021-06/2022 ja kalenterin lopussa 07/2022-06/2023. Tätä aion käyttää eräänlaisena tulevaisuuslokina, mutta myös tärkeiden menojen merkitsemiseen. Näin nopealla vilkaisulla voi nähdä, milloin on jo sovittuja tapaamisia. Pidän kalenterin lopussa olevia vuosisuunnitelmanäkymiä tärkeinä, sillä jotkin sovitut asiat eivät välttämättä osu samalle vuodelle.

Viikkonäkymä on vertikaalinen ja arkipäivissä on kellonajat 06-23. Viikonloppu on jaettu yhdelle pystysarakkeelle eikä lauantaissa tai sunnuntaissa ole kellonaikoja merkittyinä. Viikonlopun kellonaikojen puuttuminen ei minua harmita, sillä tarvitsen arkisin enemmän kellonaikojen merkitsemistä. Viikkonäkymästä näkyy päivien nimipäivät, liputuspäivät sekä kuunvaiheet. Muistiinpanotilaa on sivun alareunassa, minkä näen itse mahdollisuutena koristella lisää. Yksityiskohtana, oikealta sivulta (eli loppuviikolta), löytyy joko kuluvan kuukauden kuukausinäkymä tai sillä viikolla alkavan uuden kuukauden näkymä. Kiva yksityiskohta!

Kalenterin lopusta löytyvät kansalliset vapaapäivät listattuina ja jaoteltuina maittain vuosille 2021-2022, nimipäivät listattuina sekä useita muistiinpanosivuja. Kalenterissa ei ole erillisiä kuukausinäkymiä, vaan kalenteri etenee viikkojen mukaan. Tämän vuoksi pidän vuosisuunnittelusivuja vielä tärkeimpinä, sillä niille voi merkitä tulevat tapaamiset, lääkärikäynnit tai muut menot ja tarkastella niitä yhdellä vilkaisulla.

Mikäli etsit sopivan kokoista kalenteria mukana kulkevaksi kalenteriksi, voin suositella lämmöllä Ajaston Time Square -kalenteria.

Syksyisin terkuin, Terhi

1 Comment on Esittelyssä – Time Square 21/22 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *