Nimi, ikä, paikkakunta

– Heli Lipponen, 40 vuotta, Savonlinna

Kauanko olet ollut Kalenterimaniassa?

– 5. heinäkuuta tuli tasan kaksi vuotta täyteen kalenterimaanikkona.

Oletko ollut Kalenterimanian miitissä tai haluatko joskus osallistua?

– Olin Karkkilan kesämiitissä syyskuussa 2020. Kyllä haluaisin joskus osallistua uudelleen, sen verran mukavaa oli.

Mikä oli sun eka kalenteri?

– En ole ihan varma, mutta miulla on hämärä muistikuva lapsuusajoilta kovakantisesta Karvinen -aiheisesta kalenterista, joka oli englanninkielinen. En ymmärtänyt siitä mitään. Olin tainnut saada sen tädiltäni, joka asui Englannissa.

Millainen on sun unelmien kalenteri?

– Tämän hetkinen kalenterini on aika unelma eli Personal Planner. Siihen kun saa itse päättää sisällön hyvin pitkälti. Tämä on jo toinen PP:ni ja ensi vuodelle aion myös hommata PP:n.

Kolme lempparitarviketta, joita ilman et tule toimeen?

– Kalenterituunailussa tulee käytettyä lähinnä vain värillisiä mustekyniä, puuvärikyniä ja Bitmoji -mobiilisovelluksesta tekemiäni kalenterimerkintätarroja.

Team vaakapäivät vai pystypäivät?

– No jos nuista pitää valita, niin pystypäivät. Mutta miun kalenterissapa onkin aika neliskanttiset päivät.

Paras muistosi Kalenterimaniaan liittyen?

– Täytin 40v korona-aikaan ja siksi en päässyt synttäreitäni oikein juhlimaan, niin sain ihanaa postia  ihanilta Kalenterimanian jäseniltä. Synttäripäivän iltana sitten availin kuoret, kera valkoviinin, tippa silmässä.

Onko joku kalenterimanialainen jäänyt sulle erityisesti mieleen?

– On muutamakin, mutta Antikaisen Päivin tahdon tässä tuoda esille, kun hänen Instagram-päivityksen myötä päädyin itsekin manialaiseksi. En ollut ennen sitä kuullutkaan kalenterien tuunailusta.

Onko sulla lemppari kivijalkaliikettä tai missä kivijalkaliikkeessä haluaisit päästä käymään?

– Minä kuulun niihin ihmisiin, jotka tilaavat lähes kaiken netistä. Ei siis ole lemppari kivijalkaliikettä, eikä nyt tule mieleen mitään erityistä myymälää, missä haluaisin käydä. Toki jos käyn sellaisella paikkakunnalla, jossa on joku tuunailuun erikoistunut myymälä, niin ehdottomasti siellä pitää päästä käymään.

Oletko joskus suunnitellut retkeä sen perusteella, että pääset johonkin kauppaan?

– No osittain joo. Lähdettiin miehen ja koirien kanssa karavaanailemaan Tuuriin elokuussa 2019 ja sanoin miehelle, että kotiin päin mennessä ajetaan sitten Tampereen kautta, koska mie tahon käydä Se Hämeenpuiston Vihkokauppa -liikkeessä ostamassa Nuunan. Mies ei oikein ymmärtänyt, mutta ajettiin silti Tampereen kautta ja sain Nuunani ja muutamat washirullat.

Tuunaatko mökillä tai muuten lomaillessa?

– Mökillä en, mutta lomalla kyllä. Mökillä ollaan aina niin lyhyitä aikoja kerrallaan, että haluaa vaan nauttia mökkeilystä.

Kesäterveiset muille maanikoille:

– Oikein ihanaa loppukesää kaikille! Voikaa hyvin ja nauttikaa elämästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *