Varmasti meillä jokaisella kalenteriharrastajalla on jokin tuote käyttämättömänä odottamassa juuri sitä täydellistä (inspiraation) hetkeä, että pääsee ottamaan kauan säilömänsä tuotteen käyttöön. Yksi hilloaa tarroja, toinen washiteippejä, kolmas kyniä ja neljäs jotain muuta.

Olen jo monia vuosia haaveillut olevani Traveler’s Notebook -tyttö ja osaisin käyttää sitä arjessani. Jostain syystä olen kuitenkin kokenut Travelers’s Notebookin jopa niin haastavaksi, etten ole edes ikinä kunnolla kokeillut käyttää sitä. Kenties minun pitäisi yksinkertaisesti vaan tehdä päätös kolmen kuukauden koekäytöstä. Mikäli sen jälkeen edelleenkin koen Traveler’s Notebookin käytön haastavaksi, voin hyvällä omallatunnolla palata takaisin rengasplannerien pariin.

Tykkään todella paljon Muumeista ja löysin ihan sattumalta aivan täydellisiä vihkoja Traveler’s Notebookiini. Ehkä vielä jonakin päivänä koittaa se hetki, että voin kaivaa hilloamani Traveler’s Notebookit kätköistäni, istua alas pöydän ääreen ja aloittaa niiden käyttämisen. Kuten alla olevasta kuvasta huomaat, olen varautunut siihen hetkeen ja varastoja on kertynyt paljon!

Uskallatko tunnustaa, mitä sinä hilloat kätköissäsi?

Terveisin kätköjen uumenista, Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *