Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa.

Tänään Ajaston uusista kalentereista esittelyyn pääsee tämä pieni ja herkullinen, mutta äärimmäisen kätevä kalenteri, joka kulkee helposti mukana ja sopii monenlaiseen käyttöön. Kyse on Ajaston Color A6 -lukuvuosikalenterista. 

Kalenterin kannet ovat hieman nahkamaiset ja kalenterin saa helposti pidettyä kiinni kuminauhan avulla. Takaa löytyy myös lenkki kynälle ja pieni tasku.

Suosikkijuttuni tässä kalenterissa on se, että se on todella minimalistinen. Se antaa täydet vapaudet tuunailuun tai sitä voi käyttää todella yksinkertaisesti vaikkapa käsilaukussa mukana kulkevana kalenterina. Nyt jos olisin vielä opiskelija, niin näkisin tämän itselläni täydellisenä koulukalenterina!

Aloitussivun jälkeen kalenterista löytyy tämä vuoden 2021 kalenteri. Samanlainen kalenteri vuodesta 2022 löytyy kalenterin loppupuolelta. Näitä itse käytän esimerkiksi vapaapäivien ja lomien merkkaamiseen.

Kalenterin ensimmäisiltä aukeamilta löytyy kuukausinäkymät (heinäkuu 2021 – kesäkuu 2022, ja kalenterin lopusta löytyy myös heinäkuu 2022- kesäkuu 2023) johon voi hyvin suunnitella tulevia menoja ja nähdä kuukaudet “kokonaisuuksina”. Itselle nämä kuukausinäkymäsivut ovat juuri sen takia tärkeitä, että saa kuukaudesta jotenkin selkeämmän kuvan, että mitäs kaikkea nyt onkaan tapahtumassa. Tässä vielä erityisesti näkee kokonaisuutta, kun nähtävissä on neljä kuukautta kerrallaan. Tätä aukeamaahan voisi käyttää kalenterin lisäksi esimerkiksi trackerina. Vaikkapa minä päivinä olen lukenut tai urheillut.

Ennen jokaisen kuukauden viikkoaukeamia on vielä tällainen isompi kuukausinäkymä, johon voi kirjoittaa vielä tarkemmin menoja tai mitä on kuukauden aikana tapahtunut. Tästä löytyy myös pyhä- ja liputuspäivät, viikkonumerot ja vähän tilaa muistiinpanoilla.

Sitten päästään siihen kalenterin tärkeimpään aukeamaan: viikkoaukeamaan. Tästä kalenterista tosiaan löytyy pystypäivät kellonajoilla. Hyvin simppeli design, jota on helppo tuunata mieleiseksi. Itse tykkään tästä viikkoaukeamasta todella paljon. Se on helposti tuunattava ja todella käytännönläheinen.

Lopusta löytyy vielä reilusti tilaa muistiinpanoille.

Tämä Ajaston Color A6 -kalenteri on musta todella ihana ja itseasiassa minulla onkin ollut työkäytössä tämän isosisko A5-versio.

-Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *