Postauksen traveler`s notebook ostettu kaupallisessa yhteistyössä Klemmarikellarin kanssa

Viikon viimeistä viedään! Tänään ajattelin kertoilla teille vähäsen tämän hetkisestä kalenteristani, jonka virkaa toimittaa Klemmarikellarista ostettu standard kokoinen musta Carpe Diemin traveler`s notebook (tästä eteenpäin tuttavallisesti tn). Minun ja tn:n matka on ollut polveileva, samaa voisi kyllä varmaan sanoa kaikista kalentereista. Mutta tn on ollut se, jonka pariin olen palannut useita kertoja. Mutta! Kun tn-buumi iski ekoja kertoja muutama vuosi sitten Suomeen, olin ihan että mitä ihmettä te selitätte?! En tajunnut yhtään, en sitten yhtään. Vierestä ihmettelin, kun Sanna tuntitolkulla touhusi tn:n parissa. Ja sitten se iski. TN-mania.

Vuosien varrella olen kokeillut muutamaakin kokoa, mutta standard on ehkä kaikkein kivoin. Tykkään siitä, että standardin vihko on kuitenkin oikeasti käytettävän kokoinen, sinne mahtuvat niin sihteerin muistiinpanot pöytäkirjoja varten kuin perinteiset kalenterimerkinnät. Traveler`s notebookin hienous ylipäätään piilee siinä, että se on niin muokattavissa oleva. Voit loputtomasti vaihtaa sisältöä, vihkoja löytyy suhteellisen helposti ja sisältöön saa persoonallisuutta esimerkiksi vellumien ja asetaattien kautta.

Tällä kertaa minulla on kansien välissä kaksi Carpe Diemin Weekly -vihkoa. En osaa käyttää pystypäiviä, joten vihon valinta oli luonnollista. Olen usein töissä lounastauolla raapustellut merkintöjä, mutta viimeiset pari viikkoa ovat olleet kaaos monestakin syystä, joten merkinnät laahavat vähän perässä. Niiden lisäksi minulla on kaksi muuta vihkoa, blanko ja viivallinen. Blankon on tarkoitus toimia ihan vain ns brain dump -vihkona, tähän mennessä olen tehnyt sinne yhden kollaasin ja kirjoittanut toiselle sivulle 79 edustajaa. Ei muuta. Viivallisessa vihossa minulla on kotivaraan liittyviä muistiinpanoja, sekä työjuttuja. Weekly-vihkojen lopussa on myös muistiinpanotilaa, joten siellä minulla on ylhäällä parit reseptit ja mm. joululahjalista!

Vihkojen lisäksi ei tällä kertaa paljon sisältöä ole. Karhu-vellum ja kaksi ns. muovitaskua, joissa on tarroja ja muita härpäkkeitä. Minulle siis melkoisen simppeli kokonaisuus, mutta pääasia varmaan on, että se toimii?

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *