Postauksessa näkyvä muistikirja on saatu kaupallisessa yhteistyössä Vihkokaupan kanssa.

Minä olen syksyn lapsi. Vaikka kesän valoisuus tuo paljon energiaa, rakastan yli kaiken sitä, kun illat rupeavat pimenemään ja puiden lehdet vaihtavat väriään tuoden värien kirjon mukanaan. Pimenevien syysiltojen viettäminen lämmin teekuppi kädessä joko lukien kirjaa tai istuen alas askartelupöydän äärelle on niin rentouttavaa. Ja kuinka ihanaa onkaan kuunnella sateen tasaista ropinaa kaikessa hiljaisuudessa.

Syksy on myös hyvä tekosyy lukittautua neljän seinän sisälle vedoten juurikin pimeään ja sateeseen, paneutuen vaikka uusiin juttuihin tai vanhoihin turvallisiin tapoihin. Olen huomannut, että mitä pidemmälle olemme tätä vuotta menneet, sitä enemmän olen taas kaivannut uusien asioiden kokeilemista ja sitä terapeuttista tekemistä, mitä askartelu on minulle parhaillaan ollut.

Tässä postauksessa näkyvä sivu on muhinut ideana päässäni jo useamman päivän, kun olen samalla miettinyt, miten ihmeessä haluan sen toteuttaa. Tuppaan välillä ylianalysoimaan tekemisiäni, jonka takia itse aloittaminen saattaa olla hankalaa. Nyt nappasin vain itseäni miellyttävät musteet hyllystä ja surutta lähdin tuputtelemaan väriä sivulle. Vaikka huomasin kesken kaiken, että en omistanutkaan pientä pyöreää leimasinta, omalla tavalla tykkään jopa enemmän tästä hätäratkaisusta, jonka sain aikaiseksi söpöllä minisydänleimasimella.

Mikä on sun lempiasia syksyssä? Tuoko syksy sulle uutta inspiraatiota vai tuntuvatko pimenevät illat enemmänkin väsyttäviltä? Tule keskustelemaan tästä lisää Kalenterimanian Facebook-ryhmän puolelle! Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikkoa kaikille!

– Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *