**tuotteet saatu Hidasta Elämää

Hidasta Elämää on ehkä yksi suosikkiyhteistyökumppaneistamme. Jokaiselle meistä tekisi välillä hyvää hidastaa ja tutkiskella itseä ja omaa minuutta ja sitä, mitä kaikkea siellä omassa pääkopassa pyörii. Hidasta Elämää tarjoaa tuotteita ja välineitä juuri tähän. Tällä kertaa tuotteet tulivat tuplana, jotta joku teistäkin siellä ruudun toisella puolen, pääsi tutustumaan tuotteisiin. Jaoimme paketin kahtia, osa arvottiin Instagramissa ja osa ryhmän puolella. Esittelyynkään lähetetyt tuotteet eivät kaikki jääneet minulle, vaan jaoin ne tarpeiden mukaan muulle ylläpidolle. Mutta jotain kotiutui myös meille.

Nimittäin Lasten Oma voimakalenteri, joka on päiväämätön seinäkalenteri. Jokaisella sivulla on kannustava lause ja pyöreät päivänumerot. Tyttäreni otti sen ja Reippaustarrat käyttöön ja kerää nyt onnistuneista päivistä tarroja kalenteriin. Lemppariksi nousi heti Mau-niota kissa-tarra, joka nauratti minuakin. Seinäkalenterin ja tarrojen värimaailma on, vaikkakin todella värikäs, mutta samalla jotenkin seesteinen. Pehmeä lila ilahduttaa erityisesti.

Kiitollisuuspäiväkirja ja Kiitollisuusjoulukalenteri matkaavat Terhin luokse. Vaikkakin jokaisen on hyvä säännöllisesti miettiä mistä on kiitollinen, on Terhi meidän porukasta selkeästi tehtäväkirja-fani, joten tämä sopii hyvin hänelle. Kirja on simppeli, jokaiselle päivälle on pistesivu, johon kirjoitetaan mistä juuri sinä päivänä on kiitollinen. Koska kirja on perinteinen A5, mahtuu sinne koristeeksi vaikkapa washia. Kiitollisuusjoulukalenteri kulkee kirjan kanssa käsi kädessä ja se auttaa läpi ajankohdan, joka on monelle vuoden vaikein. Jokaisesta päivästä voi löytää edes sen yhden syyn olla kiitollinen.

Yksi tuotteista joka päätyy ihan omaan käyttööni on ensi vuoden pieni seinäkalenteri. Et ole yhtään liikaa tai liian vähän. Olet mitä olet ja se on sinun supervoimasi. Tarvitsen tämän muistutuksen, koska välillä mietin, olenko liikaa, onko persoonani liian suuri. Samalla tunnen välillä pienuutta, sitä tunnetta, etten riitä, etten ole tarpeeksi hyvä. Etten sovi mihinkään lokeroon tai muottiin. Kalenteri saa tsempata minut läpi ensi vuoden. Värimaailma on tuttuun tapaan hempeä.

Yksi kauneimpia paketin mukana tulleista tuotteista oli lukuvuosikalenteri 2021-2022, voi että kun olisin saanut tämän jo kesällä käsiini kun kipuilin kalenterivalintani kanssa. Koko on juuri sopiva laukkuun, mukana on söpöjä tarroja ja kannet ovat kestävän oloiset. Viikkoaukeama on vaaka, joten juuri kuin minulle tehty! Se on jätetty myös hyvin avoimeksi, ei ole mitään turhaa, vaan kannustuslauseet on jätetty kuukausien väliin, muistiinpanotilan oheen.

Viimeisenä, vaan ei todella vähäisimpänä, paketista löytyi perhekalenteri. Näitä kysellään ryhmässä tasaisesti, joten tässä yksi tilava versio. Kalenteriin mahtuu viiden ihmisen menot (tosin juhlapäivät on merkattu ekaan slottiin) ja jokaiselle kuukaudelle on oma mietelause. Tätä kirjoittaessani avasin kesäkuun ja siellä sattui olemaan juuri se aiemmin mainitsemani ”olet mitä olet”-lausahdus. Värimaailma on taas pastellinen ja pidän erityisesti kauniista marjoista, jotka löytyvät helmikuun sivulta.

1 Comment on Esittelyssä – Hidasta Elämää tuotepaketti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *