Kaupallinen yhteistyö Lahden Kirjansitomon kanssa.

Ylläpidon haastepostaussarjassa on tällä kertaa vuorossa inspiroitua vuodenajoista haluamallaan tavalla. Minulle tuli heti idea, kun sovittiin tästä haasteesta. Neljä vuodenaikaa, neljä ATC -korttia. Elli jokaiselle vuodenajalle omansa. Viime aikoina olenkin tehnyt aika paljon ATC -kortteja, sillä sain ison kasan korttipohjia niitä varten Lahen Kirjansitomolta sekä ihania tarroja. Heidän tarrojaan käytin muutaman näihin kortteihin, mutta loput olivat enemmän kalenteriin sopivia tarroja. Niitä tulette näkemään siis vielä myöhemmin. Ehkäpä videolla YouTuben puolella.

Päätin siis tehdä neljä korttia, joista jokaiseen tuli pohjalle sellainen väri, joka vastaa mielestäni kyseistä vuodenaikaa. Kevät on siis vihreä, kesä keltainen, syksy oranssi ja talvi sininen. Näihin päälle lähdin rakentamaan suht samanlaisia kortteja, mutta vain jokaista vuodenaikaa vastaavista materiaaleista. Tätä pidemmälle en ollut suunnitellut mitä teen, mutta halusin päästä käyttämään uutta kuvioleikkuriani. Kuusikulmiot on muutenkin aina ollut oma lempimuotoni, joten se sopi oivasti näihin ATC -kortteihin. Leikkasin erilaisista papereista muutamat kuusikulmiot jokaiselle kortille. Oli haastavaa löytää sopivat paperit jokaiseen vuoden aikaan. Syksyä varten minulla olisi ollut paljon vaihtoehtoja, kun muita varten sai etsimällä etsiä. Keksin liimata myös ihan pohjimmaiseksi hieman kirjan sivusta revittyjä paloja tuomaan tekstuuria.

Halusin jatkaa kuitenkin vielä kuusikulmio teemaa sekä korostaa liimattuja paperita, sillä ne kaikki eivät erottuneet taustastaan. Rajasin mustalla tussilla paperit ja piirsin kuusikulmio sabluunan avulla muutamat pelkät ääriviivat kortille. Kevät ja kesä korttia varten minulla oli ihania Lahen Kirjansitomon kukkatarroja koristeeksi. Talvea ja syksyä varten kaivelin varastoistani muutamat sopivat tarrat.

Korttiin jäi kuitenkin omasta mielestäni vielä todella tyhjä alue, mutta en oikein keksinyt siihen mitään. Lopulta muistin kultaisen nestemäisen foil maalin, jolla tein melkein kuivalla siveltimellä vedot tyhjään tilaan. Se on mielestäni kaunis yksinkertainen lisä korttiin, mutta ei vie liikaa huomiota muusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *