Nimi, ikä, paikkakunta

Laura, 29, Siuntio

Kauanko olet ollut Kalenterimaniassa?

Muutaman vuoden, en tarkkalleen muista missä vaiheessa liityin. Ylläpidossa olen ollut nyt alkuvuodesta lähtien.

Oletko ollut Kalenterimanian miitissä tai haluatko joskus osallistua?

Olen! Uskaltauduin aluksi muutamaan pienimuotoiseen miittiin Tikkurilan ja Oodin kirjastoissa ja kerättyäni näiden kautta rohkeutta, sain ilmottauduttua viimeisimpään kesämiittiin, joka järjestettiin viime vuonna Karkkilassa. En malta odottaa, että pääsemme tästä vallitsevasta tilanteesta pois ja voimme taas järjestää miittejä vailla huolen häivää.

Mikä oli sun eka kalenteri?

Todennäköisesti joku Koululaisen tai Demin kalenteri. Muistan kyllä, että käytin pitkään joka vuosi samanlaista minikokoista Ajaston kalenteria.

Millainen on sun unelmien kalenteri?

Joku sellainen, missä on kaikki tarpeellinen samoissa kansissa. Olen pitkään vannonut bullet journalin nimeen, mutta jos vastaan kävelisi se täydellinen valmiskalenteri, olisin varmasti valmis loikkaamaan.

Kolme lempparitarviketta, joita ilman et tule toimeen?

Tombow Maxi Power Tape teippirolleri, Tombow Fudenosuke hard tip sivellinkynä ja Mujin 0.38 musta geelikynä.

Team vaakapäivät vai pystypäivät?

Team pystypäivät! Varsinkin jos satun tuunailemaan jotain muuta kuin bujoani. Rengasplannerissa huomasin, että pystypäivät ovat must, mutta bujoillessa saatan toisinaan käyttää myös vaakapäiviä riippuen aukeaman tarpeista.

Paras muistosi Kalenterimaniaan liittyen?

Ylipäätään Kalenterimanian positiivinen ryhmähenki ja kannustava ilmapiiri on aina tuntunut niin kotoisalta. On ollut myös ihana nähdä, miten ihmiset ovat pikkuhiljaa löytäneet tiensä tämän vuoden puolella perustettuun Discord-kanavaan ja seurata keskustelujen syntymistä.

Onko joku kalenterimanialainen jäänyt sulle erityisesti mieleen?

Kaikki, joiden kanssa on tullut höpistyä enemmän offissa ja eri aloitusketjuissa. Ja meidän ylläpidon porukka, joka on aina ollut niin ihanan kannustava, ja ovat vetäneet mut pikkuhiljaa narussa syvemmälle tätä yhteisöä. #maniaperhe

Onko sulla lemppari kivijalkaliikettä tai missä kivijalkaliikkeessä haluaisit päästä käymään?

Harjun Paperi on älyttömän suloinen ja aina jos eksyn Jyväskylään, siellä on pakko käydä. Haluaisin päästä joku päivä vielä vierailemaan Chic Companyn kivijalkaliikkeessä eli Paperinoidassa.

Oletko joskus suunnitellut retkeä sen perusteella, että pääset johonkin kauppaan?

Kyllä! Tämän vuoden kesälomareissulla varattiin hotellit ja suunniteltiin reitti, jotta päästiin käymään niin Vihkokaupassa, Nannan Paperi&Helmessä kuin Suomen Taidetarvikkeellakin.

Tuunaatko mökillä tai muuten lomaillessa?

Harvemmin. Lomaillessa yritin välillä pitää päiväkirjaa ja koen yleensä enemmän stressiä siitä, mität tuunaustavaroita haluan ottaa mukaan, joten jätän suosiolla bujon kotiin.

Terveiset tuoreille Kalenterimanian jäsenille:

Tervetuloa joukkoon ja hyppää rohkeasti mukaan keskusteluun niin off topic -ketjuun kuin ihan kalentereihin liittyviin päivityksiin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole ja muista, että ollaan kaikki joskus oltu vasta-alkajia. Ryhmässä nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *