Helou helou helou! Otsikko jo paljastaakin melkoisen kattavasti mistä tässä postauksessa on kyse – miten tuunailla vauvan kanssa kalenteria. Kaikkein helpoiten se onnistuu kun vauva nukkuu. Siitä ei pääse yli eikä ympäri! Toinen iisi vaihtoehto on tuunailla lattialla istuen kaverina samalla tasolla, toki tässä vaihtoehdossa on hyvä tiedostaa riskit: liian lähellä pieniä käsiä oleva lempiwashi voi suurella todennäköisyydellä päätyä sievän kuolakerroksen peittoon.

Jos yllämainitut vaihtoehdot eivät ole käytettävissä, voidaan kokeilla vaihtoehtoa numero 3: tuunaa lapsi sylissä. Tätä on täällä kokeiltu muutaman kerran, ja täytyy sanoa että tällä tyylillä ne tarrat ja washit ei sitten liimaudu sivulle suoraan. Ei sitten niin millään. Paitsi jos yrittääkin laittaa tarraa tarkoituksella vinoon, silloin se ehkä on lopulta suorassa. Kuin irvistellen suunnitelmasi epäonnistumiselle.

Vielä on neljäskin tapa, ja se on jo melkoisen extreme: anna vauvalle kynä käteen ja anna rakkauden hedelmäsi tuunata viikkosi! Syyskuun lopulta minulta löytyykin nyt muistona melkoisen oranssi aukeama, johon arvon bebeytemme teki pohjatyöt. Oranssi Tombown sivellintussi antoi mukavasti jälkeä paperille hentoisella nyrkkiotteella edestakaisin heilutellenkin! Ihka ensimmäisenä yhteisestä tuunaustaipaleen alusta muisto löytyy myös sekalaisten asioiden muistikirjastani. Vauva sai mummansa sylissä ensimmäistä kertaa kynän kouraansa, ja melkoisen intensiivinen ja vauhdikas mestariteos sivulle tallentuikin. Niinkuin myös lapsosen housuihin… Mutta rapatessa roiskuu, ja tuo sivu jää ihanaksi muistoksi ensikosketuksesta kynähommiin.

-Inka

Ps. Vauva on toiminut tuunausmaailmassa 100% valvottuna, eikä tukehtumisvaaraa, liiallisen vapaata kasvatusta tai myrkkyjen syönnin vaaraa ole ollut läsnä!

1 Comment on Vauvan kanssa tuunailu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *