Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa.

Kalenterimania on tehnyt pitkään yhteistyötä Ajaston kanssa ja syksy toi taas ylläpidolle iloisia paketteja yhteistyön merkeissä. Itselleni valikoitui tällä kertaa A5 – kokoinen tekonahkakantinen rengasplanneri Project365. Olen niin innoissani tästä kalenterista, koska olen ihaillut sitä useamman vuoden ja miettinyt paluuta rengasplannereiden pariin. ”Hän” on ihastuttava. Tein Kalenterimanian Facebook-ryhmään livevideon paketin avauksesta ja ryhmäläiset näkevät sen tästä linkistä.

Kalenteri tulee kauniissa laatikossa ja takakannessa on lueteltu kalenterin sisältö:
– A5-keinonahkakannet rengasmekanismilla
– Kynälenkki ja lyijytäytekynä
– Viivain, numeroidut välilehdet 1-6, kaksi muovitaskua
– 2022 vuosipaketti (192 s.) liputuspäivät, vuositaulukot 2022-2024, päiväkirjaosa (1 viikko aukeamalla), viikot (52/2021-1/2023), kuukausisuunnitelmat, nimipäiväluettelo, erilaisia projektisivuja ja muistiinpanosivuja.

Kun kalenterin avaa, sisältä paljastuu kolme taskua, viivain, henkilötietosivu ja kynä kynäpidikkeessä. Viivaimen voi pitää sillä aukeamalla missä kalenterissa ollaan menossa ja kynälenkkiin voi sujauttaa oman lempikynän, jos lyijykynä ei tunnu oikealta. Renkaisiin saa kiinni kalenterikoruja ja taskuun sujautat vaikka lempipostikortin.

Kalenteri alkaa liputuspäivillä ja vuositaulukoilla 2022-2024. Sivujen reunassa on muistinpanotilaa, joihin voi merkata jo tiedossa olevat isommat jutut muistiin. Sivuja seuraa tammikuun kuukausinäkymä ja pidän todella fontista, jota on käytetty. Viikkoaukeamat, eli päiväkirjaosuus, alkaa viikolta 52/2021 ja jatkuu tammikuun loppuun. Joka kuukausi alkaa kuukausinäkymällä jatkuen viikkonäkymällä kuukauden läpi.

Jokaisella päivällä on kolme laatikkoa (boksia) kirjoitustilaa, vasemmalla sivulla on muistiinpanotilaa ja sivujen alareunassa isompi muistiinpanolaatikko. Fontti on mustalla ja pyhäpäivät punaisella. Oikealla sivulla alakulmassa on kuluvan ja seuraavan kuukauden kuukausitaulukot. Päiville on merkitty kuun vaiheet ja nimipäivät juhlapyhien kanssa. Todella selkeä ja eleetön. Mielestäni fontti tuo tarpeeksi ilmettä ja tätä on kiva lähteä täyttämään omannäköiseksi.

Kalenteri loppuu tammikuun ensimmäiselle viikolle 2023. Ennen projektisivuja tulee nimipäivälista, jonka jälkeen alkaa liuta erilaisia listasivuja:
Bucket list -lista tulevaisuuden suunnitelmille seuraavalle vuodelle tai elämälle
– Syntymäpäivät-lista, joka kuukaudelle ja useammalla rivillä
– Salasanat-lista
– Maailmankartta, johon voit värittää vaikka unelmakohteet tai missä olet jo käynyt
– Elokuvat-lista vaikka niille, mitä haluat katsoa tai pikku hiljaa merkata ne, mitä olet katsonut vuonna 2022
Kirjahylly-lista kirjoille samalla periaatteella
– Iso kasa viivattuja muistiinpanosivuja

Muistiinpanojen viimeiselle sivulle tein kynätestin. Kynätesti kannattaa aina tehdä uuteen kalenteriin ja jonnekin taakse piiloon, jotta tietää millä kynillä kannattaa kirjoittaa. Sivut ovat todella paksun oloiset ja uskon, että ne kestävät käytössä hyvinkin erilaisia kyniä ja ehkä jopa leimausmusteita. Leimamusteita kokeilen joskus tulevaisuudessa ja postailen niistä sitten erikseen ryhmän puolella. Tällä kertaa mikään kynistä ei varsinaisesti tullut läpi asti, mutta parhaiten kuultaa (mikä minua ei häiritse) sininen Zig clean color dot ja Tombow musta fudenosuke brush pen sivellintekstaustussi.

Herkkuna lopusta löytyy 12 projektiseurantataulukkoa, joissa jokaisessa 12 riviä seurattavia 31 päivälle. Vaikka joka kuukaudelle oma, joihin merkkaa itselleen tärkeät seurattavat tai nimeää joka sivulle oman aiheen. Silloin kirjaa riveille vaan kuukaudet ja näet yhdellä vilkaisulla esimerkiksi kuukautiskierron, paljonko on tullut liikuttua, nukuttua, milloin on särkenyt pää (migreeniin taipuvaisella), mitä kukin kaipaa. Takana on myös yllämainitut välilehdet numeroituna 1-6, joilla voi jaotella vaikka muistiinpanosivut sekä muovitaskuja, joissa kulkee kätevästi mukana kaikki tärkeät lippulappuset. Takakannessa on vielä yksi iso tasku, joka on myös läpinäkyvä, kuten muovitaskut.

Tällainen TODELLA kattava paketti, josta olen enemmän kuin innoissani, jee! Ei enää kauaa, niin pääsen aloittamaan koristelut, malttia malttia. Kiitos Ajastolle, tämä on enemmän kuin ihana.

-Linksu

4 Comments on Esittelyssä – Project365 2022 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *