Postauksessa näkyvät tarrat ja washiteipit on ostettu alekoodilla Klemmarikellarista.

Heippa ja kirpeää syystorstaita! Tänään on allekirjoittaneen vuoro inspiroitua vuodenajoista. Mietin pitkään miten toteuttaisin haasteen ja minulla oli jos jonkunlaisia ideoita, mutta päädyin sitten perinteiseen aukeaman tuunaamiseen. Tyttäreni syntymä ja vauva-arki on vienyt siivun jaksamisesta ja eniten ajasta, mutta inspiraatiota sekä mielenkiintoa edelleen löytyy!

Valitsin vuodenajakseni kuluvan syksyn. Olen oikeastaan opetellut aikuisiällä tykkäämään kaikista vuodenajoista, vaikka onhan sade ja kurakelit enimmäkseen mälsiä. Ne kauniit päivät, joita kuitenkin onneksi sattuu kohdalle, ovat kuitenkin oikeasti kauniita ja niistä voi nauttia. Suurimman osan ajasta tuunailuni ovat muutenkin vuodenaikasidonnaisia.

Minulla on käytössä rengasplanner, jossa on Ajaston Timex planner-insertit. Lähtötilanne oli aika perinteinen kalenterituunaajan kauhukuva, eli pelkkiä raapustuksia ja jopa liimalappuja (kaikki eivät näy kuvissa) aukeama täynnä.

Aloitin melko perinteisin menoin washiteipeillä ja kaivelin esille vuodenaikateemaisen tarrakirjan. Siirsin liimalappusten menot paikoilleen ja lisäsin yhden trackerin sivuille. Lopuksi vain selailin syksyaiheisia tarrojani ja liimailin niitä fiiliksen mukaan aukeamalle.

Minulla oli lähes täydellinen hetki kahvin ja aamupuuron merkeissä. Tiirailin keittiön ikkunasta pikkulintuja sekä oravia, ja aurinkokin pilkisti taivaanrannasta!

Muiden vuodenaikatoteutuksia pääset ihailemaan tästä. Tuunailemisiin!

-Surppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *