Postauksessa näkyvä muistikirja on saatu yhteistyössä Ainoan kanssa

Julkaisen joka kuukausi uuden postauksen Aura notebook -tuotteisiin liittyen. Tässä postauksessa kerron, miten Muumit valtasivat  Aura Notebook A5 Monochrome slim -muistikirjani. Lisäksi tämä postaus on tavallaan jatkoa aiemmin julkaistuun luovuuspostaukseeni, sillä välillä on hyvä hypätä out of the box eli laatikon ulkopuolelle.

Koska syksy on pimeää ja sateista aikaa, kaipaan muistikirjan sivuille väriä ja elämää. Etsiessäni sopivaa piristystä sivujen tuunaamista varten löysin Muumi-paperikon. Valitsin sieltä iloisen keltaisen paperin, jossa Pikku Myy leijailee sateenvarjolla aukeamaa koristamaan.

Tein jotain ennenkuulumatonta ja revin paperikon paperin osiin. En siis koskaan aikaisemmin ole tehnyt moista, koska jossain mieleni sopukoissa olen mieltänyt paperin repimisen olevan ehdottomasti kiellettyä. Täytyy myöntää, että jouduin taistelemaan itseni kanssa hetken jos toisenkin, ennen kuin pystyin repimään paperin sopiviksi paloiksi.

Jotta en sentään liian hurjaksi heittäytynyt, tyydyin leikkaamaan Muumien mietelauseet saksilla muotoonsa. Tykkään kovasti lopputuloksesta ja sain aukeamalle kaipaamaani väriä ja piristystä. Tätä aukeamaa katsellessani olen huomannut, että se ilahduttaa minua kerta toisensa jälkeen, juuri kuten olin toivonutkin.

Oikein mukavaa syksynjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *