Hellurei! Vuosi alkaa olla lopuillaan ja täällä on tehty jälleen kalenterivaihto, nimittäin otin käyttööni personal-kokoisen rengasplannerin Ajaston Timex planner-inserteillä. Myös meille on asettunut vauvakooma taloon, ja omasta harrastuksesta on tottakai tarvinnut tinkiä. Kerkesin juuri saada kalenterin ”aseteltua”, kun lähtö sairaalaan tuli ja joitain hankintoja tätä kalenteria varten odottelinkin sitten jo nyytti kainalossani!

Vaikka tykkäsin tosi paljon Hidasta elämää-kalenteristani, se lakkasi inspiroimasta minua ja ihailin kauniita rengasplannereita pitkin internetiä ja Instagramia. Onneksi hätääni löytyi helpotus ihan omasta askartelulipastosta, eikä tällä kertaa tarvinnut kiskoa itse kalenterin vaihtoa varten ostohousuja jalkaan ollenkaan. Kuten jo edellä mainitsin, tein kuitenkin pitkästä aikaa muutaman tilauksen; Cloth&Paperilta, Wilson Wylde Sticker Co.lta ja PowderWorldilta.

Mutta vaikka myös ostin juttuja tähän kalenteriin, askartelin itse esimerkiksi ylläolevan välilehden, johon liimasin pieniä pyöreitä post it-lappuja! Rengasplannereiden muunneltavuus on yksi lempijuttujani niissä. Olen saanut paljon ideoita muiden tekemistä jutuista ja koittanut sitten toteuttaa niitä omannäköisesti. Suosikkijuttujani ovat myös PowderWorldin kaksiosaiset välilehdet. Yllättäen niihinkin liittyen minulla olisi ideoita, mutta toteutus odottaa vielä toteutumistaan!

Olen positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon oikeastaan olen ehtinyt laittaa myös kalenteria tämän kaiken uuden opettelun ja vauvan hoidon ohella. Ja onhan tässä nyt selkeästi oltava organisoidumpi, sillä myös vauvalla on muistettavia juttuja kuten neuvolakäynnit ja D-vitamiinin annoksen muutokset ennen ylläpitotason saavuttamista. Myös äidin oma aika on kiva kirjata kalenteriin ylhäälle.

Minulla on vanha tuttu virsi käytössä; onhan tämä kiva, vaikka ei sitten aina ehtisikään sen enempää tuunailemaan. Kaikki tarvittava on yksissä kansissa ja niiden välissä kulkee myös Oot niin ihana-koteloon verhoiltu neuvolakortti.

Toivotan jokaiselle mukavaa loppuvuotta! Terkuin,

Surppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *