Project365-kalenteri saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajaston kanssa.

Kivaa vuoden 2021 viimeistä torstaita ja hyvää syntymäpäivää minulle, täytän 36 vuotta tänään. Saan lopettaa tämän vuoden ylläpidon torstaihaasteen, mutta ens viikolla vuosi 2022 jatkaa samalla haasteella, eli inspiroitumista vuodenajoista.

Kevät, kesä, syksy, talvi. Päätin jo syksyllä haasteen alkaessa, että valitsen itselleni inspiraatioksi kevään. Sen tuoma toivo, lämpimät auringonsäteet ja uuden luominen on kotipuutarhurin mielessä heti, kun joulu korjataan (mutta pidetään joulu vielä hetki). Ajatus siitä, että kohta pääsee pihapatiolle puutarhaan tuunailemaan, pitää ensin esi-kasvattaa puutarhan kukat ja antimet. Siinä auttaa puutarhavihkoni. Siihen teen kuvallisia suunnitelmia ja listoja puutarhaunelmista.

Ajattelin kuitenkin tässä haasteessa jalostaa tätä puutarhainnostustani uuteen ihanaan kalenteriini, jonka sain Ajastolta yhteistyönä, Project365. Teen haasteen inspiroimana kasvikortteja kalenteriin, jotta tiedän koska minun pitää aloittaa esikasvatus ja mitkä laitetaan suoraan maahan. Kortin toiselle puolelle tulee kaikki tarvittava informaatio kyseisestä kasvista ja kortin alle kalenteriin.

Mittasin kalenterin viikkoboxien koon, eli 3,20 cm x 4,50 cm ja piirsin viivat korttipohjaan. Kuvitin niiden kukkien, kasvisten ja yrttien mukaan, joita minulla on tarkoitus kasvattaa. Leikkasin kortit ja ripottelen kortit kalenteriin oikeille paikoilleen. Näin ne tulevat minua vastaan, kun aika viljelyksille on koittanut. Käytin kiinnitykseen washiteippiä.

Minun piti laittaa kortit kalenterin viikkoaukeaman boxeihin, mutta päädyin laittamaan ne lopulta kuitenkin viikkosivun muistiinpanotilaan. Näin ne eivät vie päiviltä tilaa ja ole niin sanotusti merkattu tietylle päivälle.

Onko sinulla taipumusta hurahtaa taimikasvatukseen? Ja ehkä loppukeväästä toivot jo, että saat kaiken ulos kun sisällä loppuu tila kesken, heh. Ihanaa uutta vuotta kaikille. Tehkää tinataikoja ja suunnitelkaa puutarhaunelmia.

Muiden mafiosoiden torstaihaasteet löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *