Tämän kertaisessa torstaihaaste-postaussarjassa me ylläpidossa olemme inspiroituneet vuodenajoista. Haasteen toteutustapoja olette jo nähneetkin yhtä monta kuin on meitä tekijöitäkin. Alkuun ajattelin kaikkia neljää vuodenaikaa yhtenä kokonaisuutena. Nopeasti yksi vuodenaika nousi kuitenkin ylitse muiden. Olen kesän lapsi, putkahtanut maailmaan juuri ennen juhannusta. Kesä on, ehkä juuri tästä syystä aina ollut minun lempivuodenaikani. Silloin luonto on ehdottomasti kauneimmillaan kaikkine väreineen ja minä tunnen itse olevani kesäisin parhaassa vireessä.

Kerroin aiemmin ryhmän puolella, että minulla on aina ollut inspiraatiokollaaseja huoneeni seinällä korteista ja voimaannuttavista teksteistä. Olen jo pitkään halunnut jotain vastaavaa myös kalenteriin. Päätin siis peittää ensi vuoden bullet journalini tylsän ensimmäisen aukeaman sellaisella. Vuoden pimeimpään aikaan ja viimepäivien -20 asteen pakkasiin inspiroituminen kesästä tuntui tähän hetkeen juuri oikealta.

Alkuun etsin kesään sopivia tarroja ja kuvia lehdistä. Lehtileikkeitä etsiessäni totesin taas, miksi mitään ei saisi heittää pois. Nytkin sain vain lämmöllä muistella, kuinka niin monelle pois heittämälleni asialle olisi ollut käyttöä. Sommitellessani kuvia aukeamalle huomasin taustan kaipaavan väriä, sillä valkoinen tuntui liian paljaalta. Oli kaivettava syvemmälle laatikoihin.

Taustaan materiaalit löytyivät vanhasta muumipaperikassista, vihreästä kirjekuoresta ja vanhoista kirjan sivuista. Kun olin saanut taustaa tehdyksi, alkoivat muutkin palaset kollaasissa rakentua kuin itsestään. Lopputuloksesta tuli runsas, kesäinen ja aukeama on täynnä elementtejä, joista tekijän varmasti tunnistaa.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *