No onkos tullut kesä nyt talven keskelle, ja laitetaankos pesä myös pikkulinnuille. Tuttuakin tutumpi joululaulu sopii erittäin hyvin tämänpäiväiseen blogipostaukseen, sillä aiheena on inspiroitua vuodenajoista. Minun ehdoton lempivuodenaikani on kesä, joten kovasti kesäisissä fiiliksissä mennään näin keskellä talvea.

Valitsin kaikkein kesäisimmät tarrat, joita äkkiseltään löysin kätköistäni. Kyseiset tarra-arkit valikoituivat erityisesti niissä olevien ihanien ananasten ja flamingojen vuoksi. Tarrat olen ostanut viime keväänä paikallisesta ruokakaupasta.

Lähdin koristelemaan aukeamaa ensiksi lisäämällä flamingot, ananakset ja sekä sulkatarrat aukeamalle. Kun olin ottanut kuvan aukeamasta, tuntui siltä, että jotain oleellista puuttui. Suunnittelin aluksi, että olisin lisännyt koristeluksi washiteippiä, ja ehdinkin muutaman pätkän liimata sitä, kunnes luovuin suunnitelmasta. Sen sijaan lisäsinkin hauskat puhekuplat flamingoille. Mielestäni se elävöitti kovasti aukeaman näkymää.

Eipä olekaan koskaan aikaisemmin tullut koristeltua joulukuista aukeamaa kesäisellä teemalla, mutta ei ollut ollenkaan hullumpi idea heittäytyä virran vietäväksi ja koristella aukeamaa oman lempivuodenajan mukaisesti. Täältä löydät kaikki ylläpidon postaukset tähän aiheeseen liittyen.

-Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *