Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu yhteistyössä Ainoalta

Olen tämän vuoden aikana tehnyt yhteistyötä iki-ihanan Ainoan kanssa. Olen esitellyt Aura notebook -tuotteita täällä Kalenterimanian blogissa. Kuten kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös tämä postaussarja. Kävin läpi vuoden aikana julkaisemiani Piia ja Aura -postauksiani ja keräsin tähän omat suosikkini matkan varrelta.

Yllä oleva kuva on ehdottomasti yksi suosikeistani kuluneen vuoden aikana julkaisemistani kuvista, sillä se tuo mieleeni hauskat muistot kuvaushetkestä. En millään meinannut saada kuvia otettua, kun halusin vaan silitellä Aura notebook A5 Monochrome slim -muistikirjan silkkisen pehmeitä soft-touch-laminoituja kansia. Kynien värisävyt vaihtelivat paljon muistikirjan liukuvärjätyillä sivuilla, ja se oli tervetullutta vaihtelua perusvalkoisten muistikirjan sivujen tilalle.

Monochrome slim -muistikirjan sivuilla uskalsin päästää luovuuteni valloilleen sillä seurauksella, että tein itse diecutseja hopean värisestä pahvista. Muottina käytin piparkakkumuotteja. Tykkäsin todella paljon tummien sivujen ja hopean yhdistelmästä.

Aura notebook Elements A6 -vihkoja käytän oman henkisen kasvun apuvälineinä ja yhdistin ne Aura notebook Miracle lines -kortteihin. Lisäksi olen koukuttunut aamusivujen kirjoittamiseen Ainon liven myötä, jonka hän piti Kalenterimanian Facebook -ryhmässä.

Haluan vielä lopuksi kiittää koko sydämestäni Ainoaa tästä upeasta yhteistyöstä sekä kuluneesta vuodesta sekä toivottaa onnea ja menestystä ensi vuodelle!

-Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *