Olen Aliisa, 33-vuotias tyttö Lopelta Kanta-Hämeestä peltojen ja metsien keskeltä 250-vuotiaasta talovanhuksesta. Työkseni teen kunnallista nuorisotyötä, vapaa-aikani askartelen ja hyötyliikehdin (remppaamalla, puutarhassa, luonnossa). Aloitan nyt tammikuussa erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon monimuotokoulutuksena, josta olen samaan aikaan sekä kauhuissani että innoissani. Olen iloinen ja onnellinen lapsuuden perheestäni ja ystävistäni, vanhempani asuvatkin alle kilometrin etäisyydellä luotani.

Tällä hetkellä käytän bullet journal ja art journal yhdistelmänä Archer & Olive muistikirjaa, yhteistyökalenterina Kuu ja kauneus, Kalenterimanian doodle/ art journal haasteille Tokmannin muistikirjaa, irtopapereille = paperimateriaaleille (liput, kuitit, kortit, kirjeet) itsetehtyä junk journalia ja työkalenterina Ajaston pöytäkronoa. Nykyään inspiroidun kierrätysaskartelusta, mixed media art journaleista ja atc-korteista. Pidän sinisen/ vihreän sävyistä, luonto/ puutarha-teemoista, kuvataide/ käsityö-asioista, musiikista, matkustamisesta, tatuoinneista, muumeista, Disneystä ja Studio Ghiblistä.

Ensimmäiset muistikuvani päiväkirjan kaltaisista muistikirjoista on alakoulusta; ystävän kanssa vaihdeltavia isoja yhteen teipattuja vihkonippuja, joihin kirjoiteltiin, piirreltiin ja liimailtiin ihan kaikenlaista. Yläkoulussa minulla oli oma kalenteri, mutta taiteilua ja käsitöitä tuli tehtyä hyvinkin eri välineillä ja menetelmillä. 2018 hurahdin täysillä junk journaleihin, mutta vasta marraskuussa 2020 löysin Kalenterimanian. Täällä jäsenpostaukseni mielen kartasta viime tammikuulta. Olen siis aivan lapsen kengissä maniataipaleellani ja ensimmäisen bujoni sain valmiiksi heinä-elokuuta lukuunottamatta viime vuonna 2021. Ryhmän lasten, nuorten ja aikuisten happy mail- ja washi-vaihdot ovat jatkossa vastuullani ja hyvin harras toiveeni/ tavoitteeni on liveillä maanantaisin n. klo 18-19.

Todella jännittävää päästä mukaan Kalenterimafiaan. Kiitos luottamuksesta ja jatketaan juttuja ryhmän puolella.

Terkuin Aliisa

2 Comments on Aliisa ylläpidosta hei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *