Aina etsiessäni uutta kalenteria, edellytän siltä vähintään tilaa muistiinpanoille, tarroille ja washiteipille. Viimeksi mukaan tarttui Burden Student Planner, jossa ihastuin kuukausittain toistuviin neljään trackeriin eli siis laatikoihin, joihin voi laittaa jonkin asian, vaikka herkkulakon tai 8 tunnin yöunet, jonka toteutumista haluat seurata. Vieressä on sitten päivien numerot, joista voit ympyröidä, rastittaa tai värittää onnistuneet tai epäonnistuneet päivät seuraamasi asian kannalta. Samoin kalenterin lopussa on kuukausittaiset trackerit taloudelle, opiskelulle, vapaa-ajalle ja kahdelle itse valittavalle osa-alueelle. Ajattelin heti, että hei, tässä olisi kiva lisä kalenteriini!

Nimenomaan olisi. Taaperoarjen ja AMK:n pyörteissä unohdan päivittää näitä trackereitä. Joinain kuukausina en ole edes muistanut miettiä, mikä olisi trackerissä seurattava asia, ja joskus taas trackerit vain jäävät merkkaukseltaan kesken, vaikka haaste olisikin ainakin joinain päivinä onnistunut.

Trackerit ovat jo pitkään kiehtoneet minua, ehkä johtuen hieman suorittajamaisesta persoonastani. Jopa siinä määrin, että ennen lasta ja opiskelua, yritin aloittaa useita trackereitä sisältävän bullet journalin pistevihkoon, mutta projekti olikin liian kokonaisvaltainen minulle ja palasin valmiskalentereiden pariin varsin nopeasti.

Kaikesta huolimatta kalenteriharrastus on säilynyt tärkeänä läpi elämänmuutosten ja siitä olen iloinen. Ehkä joskus, kun arki hidastuu, aikaa kalenterillekin löytyy taas enemmän.

Terkuin Jasmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *