Kuvien Traveler`s notebook saatu yhteistyössä Urban Kit Supply

Huomenta kaikki ja aurinkoista uutta viikkoa, maanantai tuli halusit tai et.

Ryhmässä on ollut aikamoinen inspiraation haku menossa, kalenterit vaihtuvat lennossa ja osa on tuntunut luovuttaneen jo täysin. Ja se on kuulkaa täysin ok. Tasaisin väliajoin joku pohtii pitääkö aina inspiroida, pitääkö aina kiinnostaa ja pitääkö aina tehdä.

Ei tarvitse.

Jos juuri nyt ei ole aikaa, ei ole inspiraatiota niin anna olla. Palaa koristelun pariin vaikka ensi viikolla, ensi kuussa tai ensi vuonna. Sitten kun se tuntuu hyvältä. Jos jokin muu juttu lähtee inspiroimaan, niin sekin on ok. Vaikka sä olisit viime vuonna tehnyt suurella intohimolla bullet journalia ja todennut, että tänä vuonna rahkeet ei riitä bujoiluun, se on ihan ok. Sä teet tätä itsellesi, et mulle, et sun kaverille, etkä edes somelle. Sä et ole mitään selityksiä velkaa miksi ja mitä olet tehnyt.

Kuitenkin, kaiken tämän keskellä on myös hyvä pohtia, jos mielenkiinnon kohteet ja halut vaihtuvat jatkuvasti. On hyvä pysähtyä miettimään mistä se vaihtelunhalu kumpuaa, täytätkö ostostelulla jotain tyhjiötä. Välillä on jokaisen ylipäätään hyvä pysähtyä ja pohtia, tarvitsenko minä tätä oikeasti? Totuus on se, ettei kukaan meistä tarvitse kuukausittain uutta läjää tarroja, ei kenenkään tarvitse jatkuvasti ostaa uusia vaatteita (ellei puhuta kasvavasta lapsesta, koska kuulkaa lapset, ne tosiaan kasvaa, kuin rikkaruohot) ja kyllähän me kaikki tiedetään, että maailma hukkuu roskaan ja turhaan tavaraan?

Nämä ovat asioita joita olen pohtinut paljon tänä vuonna. Oikeastaan jo viime vuoden puolella ja siksi haluaisinkin, että Kalenterimaniassa keskitytään tänä vuonna enemmän siihen tekemiseen ja vähemmän tuotteiden pelkkään esittelyyn. Ihanaa, jos olet löytänyt just sulle sopivan kalenterin, voisitko kertoa mulle miten sä sitä käytät? Inspiroi mua!

-Mira

3 Comments on Tekemisen vuosi

  1. Mulla on tigerin bujo ja mujin pikkuinen kassissa kulkeva. Ovat tavallaan mun ekat kalenterit moneen vuoteen. Viime vuonna ( lokakuussa) aloitin kokeilemalla ihan tavalliseen ruutuvihkoon, miltä taas tuntuu analogisen kalenterin käyttö. Ja tosiaan ostin nuo edellämainitut. Mun bujo pitää sisällään kaikkea mahdollista. Tuunaan sitäkin aikalailla. Ja junkkis/art vihkoa pikkuhiljaa opetellut elämäni ensimmäistä kertaa. Tykkään kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *