Talvi ja pimeys kun koitti, inspiraatio hävisi tuunailusta. Pitkään mietin mistä hakea sitä uutta eloa, ja mikä saisi tekemään jotain normaalista poikkeavaa kun lisääntynyt auringonvalo yksistään ei toiminut kimmokkeena.

Lähdin ryhmän kautta miettimään mikä voisi olla avuksi, kunnes törmäsin erilaisiin korttipakkoihin eli tavallaan tarotkortteihin. Kyselin porukalta, onko se niin vakavaa että niitä käyttäisi tuunailussa inspiraationa eikä välttämättä lukisi niitä sillä tavalla kuin ehkä kuuluisi. Vastauksen sain, että siitä vaan; ei se niin tarkkaa ole. Jokainen käyttää pakkaa omalla tavallaan.

Tästä ideana suuntasin muutama päivä myöhemmin Vihkokauppaan ja juteltuani yrittäjän kanssa päädyin ihanaan metsänhenkipakkaan. Päätin napata kolme korttia ja niiden mukaan lähdin tuunaamaan kalenterini aukeemaa.

Ajatus hapuili hetken mistä lähteä, kunnes sain siitä kiinni. Lähdin tekemään vihreän värin, perhosen ja naishahmojen yhdistettyä mystistä seikkailu-aukeamaa. Lopputulos oli hieman normaalista tyylistäni poikkeava, mutta silti erittäin onnistunut.

Emma

PS. Kaikkea kannattaa käyttää inspiraation lähteenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *